- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.241
Bırak dağınık kalsınAynen ya şu odam hic temiz olmuyo yine pis hep pis her yerinden bisey cikiyo
Ama annem o ince ve caydirici ses tonuylaBırak dağınık kalsın
kutuyu yanımdan ayırmıyorumVayy romantikliğin dibi
butun annelerin replik aynıAma annem o ince ve caydirici ses tonuyla
-toplayin o odaniziiiiiiii
Diyo
Bilirim o duyguyukutuyu yanımdan ayırmıyorumne kdr acmısım romantizme
O zaman tıkıştır oraya buraya toplu görünsün en azındanAma annem o ince ve caydirici ses tonuyla
-toplayin o odaniziiiiiiii
Diyo
Yaaaa cok romantik amaaaBu arada hediye demişken eşimden dün hiç bişey beklemiyodum bu hafta yoğun çalıştı gene.
Gece 1 buçukta geldi eve arkasında bişey saklıyordu, çiçek sandım meğerse örgü ile örülmüş gül almışDiyor ki ben sana solup giden bişey almak istemedim Bi de cebinden paket çıkardı, kolye almış
İnsanın hiç beklemediği anda böyle sürprizler yaşaması çok güzel
diyet yapıyonuzya ondan gondermiyomm suca tesvik etmiyimBize de cikolata gonder !
Arada geliyorlar bu adamaYaaaa cok romantik amaaa
sende romantizmi öldürmüşsün o cumleyleArada geliyorlar bu adama
Ben de diyorum ki inşallah çok para vermemişsindir bunlara
Aynen, alındı zatensende romantizmi öldürmüşsün o cumleyle
alısmamısızya boyle surprizlere nasıl tepki verecegimizide bilmiyoruz pekAynen, alındı zatenSonra gönlünü almaya uğraştım bi de
Selam dioslm kızlar ..
Elma yanaklim jelibon dudaklimmm :) birazdan spor yapicammm gel birlikte yapalimmmBen temizligi bitirdiyemegi de annem yapsin bi zahmet
15 kisiden fazlasiniz canimSelamm naber :)
Marga tam olarak kac kisi soyle hadi
Oh oh sevindim canim iyi gecmesineeee :)buyuk kalp bir kutunun icine cikolatalalarla geldiicinde kalpli degişik bisuru cikolata vardı cok guzeldi ya cok hosuma gitti benim bu tarz bişey beklemiyordum pek acıkcası ondan cunku romantik seylerle pek alakası yoktur ilk 14 subat hediyemdi
Aaayyyy cok sevindim yasminim yaaaa :) iyi gunlerde kullanBu arada hediye demişken eşimden dün hiç bişey beklemiyodum bu hafta yoğun çalıştı gene.
Gece 1 buçukta geldi eve arkasında bişey saklıyordu, çiçek sandım meğerse örgü ile örülmüş gül almışDiyor ki ben sana solup giden bişey almak istemedim Bi de cebinden paket çıkardı, kolye almış
İnsanın hiç beklemediği anda böyle sürprizler yaşaması çok güzel
Ben de çok sevindimAaayyyy cok sevindim yasminim yaaaa :) iyi gunlerde kullan
ıyıyım cok sabırsızımmm baslasınnnnn artık...Selam diohosgeldin naber canim