- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.261
Yok alisamadim kuzum ya bunu kullandim kac sene biraz sekil verdim eski nickime geri dondummBen de çok sevindim
Çok sağol Marga'm
Yine eski nicke dönmüşsün alışamadın mı
Az kaldi canim az :) bende iyiyim canim kendime gelmeye calisiyorummm :)ıyıyım cok sabırsızımmm baslasınnnnn artık...
sen nasılsın canım
İyi yapmışsın biz de böyle alıştık zaten sanaYok alisamadim kuzum ya bunu kullandim kac sene biraz sekil verdim eski nickime geri dondumm
Askimm ben simdi yorgunumm daha sonra yaparimElma yanaklim jelibon dudaklimmm :) birazdan spor yapicammm gel birlikte yapalimmm
Aynen kuzummmmm :)İyi yapmışsın biz de böyle alıştık zaten sana
Ne yaptin da yoruldun bakayimmm :)Askimm ben simdi yorgunumm daha sonra yaparim
TemizlikkkkNe yaptin da yoruldun bakayimmm :)
selam kızlar,
yarışmanın bu gece başlayacak olmasını destekliyorum bir şekilde tepki vermek bu, annelerin ve anne olmayı düşünen tüm kadınların çocuklarını iyi eğitmesinin önemini bir kez daha gördük.
tepkiyi desteklemekle birlikte yarın okul için sabah 6'da kalkacak olmam sebebi ile de yarışmanın daha erken bir saatte oylamaya açılmasını istiyorum.bencillik mi ediyorum diye düşünüyorum şuan
Hadi ben kactim spora bugun 3 mill yapacagimTemizlikkkk
Yap da gel bakalmmHadi ben kactim spora bugun 3 mill yapacagim
cok sabırlanıyorummmAz kaldi canim az :) bende iyiyim canim kendime gelmeye calisiyorummm :)
Bende :)kim ne giydi çooooooookkk meraklanıyorum :))))))
ama eminim yarışmaya katılanlar dışarı çıkarken onları giymemiştir :)))))))))))Bende :)
Neden kiama eminim yarışmaya katılanlar dışarı çıkarken onları giymemiştir :)))))))))))
Yoo ben gayet de giydiğim bi elbise ile katıldım, her ne kadar bu 14 şubatta bi plan yapmasam da elbisem normal giydiğim bi elbiseama eminim yarışmaya katılanlar dışarı çıkarken onları giymemiştir :)))))))))))
Demekki disari giyilmiycek bi elbiseyle katilan varYoo ben gayet de giydiğim bi elbise ile katıldım, her ne kadar bu 14 şubatta bi plan yapmasam da elbisem normal giydiğim bi elbise
Niye oyle dedinben hiç biryere de gitmedim hediye de almadım yarışmaya katılmam da komik kaçar sanırım