- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.221
Gunaydin bebekGunaydin fistiklarr
Gunaydin fistiklarr
Gunaydin bebek
Nasil gecti gecen tatlimGunaydin bebek
Guzeldii..gunduz disardaydik aksam eve geldik annemlerle oturduk falan sonra o gitti en kotu kismiNasil gecti gecen tatlim
10 falan olsaymıssss kızzzzbende varya hic memnun degilim dimitunaydin canlarim..
Bu gece saat 12 de oylama basliyir..
Resimlerini teslim etmeyenlerden resimlerini bekliyorummmm :)
Bu kararlari tek basima vermiyorum tatlim oky ile ortak kararimiz.. gecer gecer kac saat kaldi sunun surasinda :) nasil gecti dun kuzum hediye almis miiii :)10 falan olsaymıssss kızzzzbende varya hic memnun degilim dimi
Selam canm naberslm kızlar ..
Cok sevindim canm benmGuzeldii..gunduz disardaydik aksam eve geldik annemlerle oturduk falan sonra o gitti en kotu kismiiyi gecti sevgililer gunum ilk defa
Selamm naber :)Selam canlar
İyi canım, yemek yapıyorum yavaş yavaş, sonra evi temizlemem lazım azcıkSelamm naber :)
Marga tam olarak kac kisi soyle hadi
Ben temizligi bitirdiyemegi de annem yapsin bi zahmetİyi canım, yemek yapıyorum yavaş yavaş, sonra evi temizlemem lazım azcık
buyuk kalp bir kutunun icine cikolatalalarla geldiBu kararlari tek basima vermiyorum tatlim oky ile ortak kararimiz.. gecer gecer kac saat kaldi sunun surasinda :) nasil gecti dun kuzum hediye almis miiii :)
Ya işte, annenin kıymetini bilBen temizligi bitirdiyemegi de annem yapsin bi zahmet
Vayy romantikliğin dibibuyuk kalp bir kutunun icine cikolatalalarla geldiicinde kalpli degişik bisuru cikolata vardı cok guzeldi ya cok hosuma gitti benim bu tarz bişey beklemiyordum pek acıkcası ondan cunku romantik seylerle pek alakası yoktur ilk 14 subat hediyemdi
Aynen ya şu odam hic temiz olmuyo yine pis hep pis her yerinden bisey cikiyoYa işte, annenin kıymetini bil
Ben tek başıma uğraşıyom evde, ama bu ev yine pis yine pis
Bize de cikolata gonder !buyuk kalp bir kutunun icine cikolatalalarla geldiicinde kalpli degişik bisuru cikolata vardı cok guzeldi ya cok hosuma gitti benim bu tarz bişey beklemiyordum pek acıkcası ondan cunku romantik seylerle pek alakası yoktur ilk 14 subat hediyemdi