- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
İstemiyorum kızım at beni yarışmadanDu bakayım profil duvarın açık mı senin yandın sen yandın
bende aynı şekilde hepimizaynı değiliz gerçekten ama bak yarışma sayesinde seninle tanıştım muhabbet için gel bariGirince alışıyorsun diyorsun yanizevk meselesi canım ya şaka yapıyorum ben yaptığım kombini normal hayatımda severek giyerim mesela herkes aynı düşünmek zorunda değil. Ama cidden ilk ve sondu
olsun ceylinim sen yinede abla deAbla burada konuşuyoruz falan ya ben senin yaşını ne yalan söyleyeyim 45-50 civarında sanıyorum. Kızın edasıyla gelip soru soruyorum falan. Yaşını okuyunca şoka girdimabla demesem de olurmuş
Gözüme kestirdiklerim varbana ver nevrestegerçi beni bulamayacağından yemek yarışmasında bana verebilirsin
Bende aşkitomla konuşayım o bana iltifat ederBen dizi izlemeye gidiyorum zati ahahah
Dimi yaaaaaaa, arkadaşlığımız yeterbende aynı şekilde hepimizaynı değiliz gerçekten ama bak yarışma sayesinde seninle tanıştım muhabbet için gel bari
atılmak istiyorsan numaranı söyle marga direk atmış olurİstemiyorum kızım at beni yarışmadan
O yüzden acele etmemek lazım oy verirken, değişiklik yapma imkanımızda yokkızlar ya bence hepsi şık aslında kiminin takısı kiminin ojesi uyumlu bir şeylerle zor olucak sanırım oy vermek
Başka diyarlara gidelim Dead nalır bak benim moralim burda sıfırbende aynı şekilde hepimizaynı değiliz gerçekten ama bak yarışma sayesinde seninle tanıştım muhabbet için gel bari
Canım neden öyle oldu bilmiyorum herkes beni o yaşta sanıyor(Hep Marga'nın yüzünden)Abla burada konuşuyoruz falan ya ben senin yaşını ne yalan söyleyeyim 45-50 civarında sanıyorum. Kızın edasıyla gelip soru soruyorum falan. Yaşını okuyunca şoka girdimabla demesem de olurmuş
Nevoşa laf yok, o her daim genç ve çıtırBen bu siteye ilk geldiğimde o gençti, ben bu sitede yıllar geçirdikçe yıllara meydan okuyamadı nevoşum çöküverdi birden
Bence de kıskanıyorVuslat'ım yaşıma rağmen genç olma mı kıskanıyorÇamur atıyor
bence yokumdurGözüme kestirdiklerim varAma içlerinde sen var mısın bilmiyorum
Onu düşünelim
Ya girme şunun aklına aaaaaaaaaaaaaaatılmak istiyorsan numaranı söyle marga direk atmış olurHuy Meselesi ne dersin bu duruma ama kendini deşifre edersin herkes seni bilir her yerde konuşur bence yarışma bitsin gizlice kaçalım bekle
Şimdi kaçalım deşifre olmak istemiyorumatılmak istiyorsan numaranı söyle marga direk atmış olurHuy Meselesi ne dersin bu duruma ama kendini deşifre edersin herkes seni bilir her yerde konuşur bence yarışma bitsin gizlice kaçalım bekle
Sen karışma
Onu konuşacağım kazen abiyle, zaten üst kısımda yarışmalar bölümü var oradan kolay yolla ulaşabilir herkes.
Sağol Vuslat'ımNevoşa laf yok, o her daim genç ve çıtır
Bence de kıskanıyorYoksa Marga da biliyor ne kadar çıtır olduğunu
Sen karışmaSen teyze diyebilirsin bayağı yaş farkı var