En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oylama topiği

• Ankete Katılan
    538
  • Anket Kapalı .
Ben yanlış mi yazıldı acaba diye falan düşündüm. Hatta ikiz kızların olduğunu biliyorum ya onlar benim yaşındadır falan diyordum ahahah
Aramızda çok yokmuş ama şimdi alışkanlık oldu abla demesem olmaz, sen demedim farzet :))
Canım neden öyle oldu bilmiyorum herkes beni o yaşta sanıyor(Hep Marga'nın yüzünden)
Ama benim için hiç sakıncası yok İstediğin gibi hitap edebilirsin

gel gel hatta yemek yarışmasına gidelim oraya gel nevreste bizi bağrına basar

yok ya unuturlar iki güne ya hatırlamıyorlar bile
Bencede nevoş sever bizi ben sevmedim burayı Cıks yok güzel diil sorun bende değil kızlar be fotoğraf kalitesinde yoksa ben mankenlere modellere taş çıkarırım boşuna bekledik bugünleri kız gel gidek

Onu konuşacağım kazen abiyle, zaten üst kısımda yarışmalar bölümü var oradan kolay yolla ulaşabilir herkes.
Ama işte o yarışmalar her zaman aktif kullanılmıyor ya, bakmak aklına gelmez kimsenin ondan dedimdi. Şööööyle uzunca bir şeritte yarışma duyurusu yazsa birazcık daha büyük punto ile tam olur bence

Sen öyle söylemeye devam et canım

ilk sayfa yorumumu yapıyorum

1 numara şık aslında ama hep siyahlı olmuş foto kaliteside çok iyi olmadığından simsiyah gibi duruyor
2 nuamaranın çantasının özellikle çok beğendim kaban ve şapkası ile uyumu hoş olmuş
3 numaranın örme kazağın altında kot sanırım gömlek ayrı bi hava katmış
4 te siyahlar içinde gibi duruyor kazağı güzel ama mont ve çanta fazla kalabalık durmuş
5 in kafası yok ama genel olarak çok beğendim
6 nın şapka ve kazağı çok güzel pantolon ile ojelerle bi uyum sağlamış
7 numara pek anlaşılmıyo üzgünüm
8 numara boy pos takısı kemer uyum renk uyumu çok iyi olmuş ayrıca foto kalitesi de iyi artık iphone 6 mıdır nedir bilemem
9 un pelerin mi panço mu ne deniyor ona bilmiyorum ama çok şeker ayakkabı çanta gayet hoş o tunik kazağın içinde ayrı bi gömlek mi var o öyle mi bilemedim

ilk sayfada bile favorim çok fazla dıt dıt napalım

ben hep katılmak isterdim ama fazla ezik çıkmaktan korkuyordum teee geçen yıl yine bu zamanlar sonbahar koleksiyonu mu sokak mı ne vardı düşünün yani tam dedim katılayım bu seferde yarışmalar iptal olmuş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…