- 16 Ağustos 2010
- 292.918
- 602.622
- 43
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Marga yemek yarışmasında olduğu gibi herkese özel mesaj ile haber verilebilirOnu konuşacağım kazen abiyle, zaten üst kısımda yarışmalar bölümü var oradan kolay yolla ulaşabilir herkes.
gel gel hatta yemek yarışmasına gidelim oraya gel nevreste bizi bağrına basarBaşka diyarlara gidelim Dead nalır bak benim moralim burda sıfırhahhahahah gelirim kız gelmem mi
Şimdi kaçalım deşifre olmak istemiyorumkk camiasına rezil oldum
Canım neden öyle oldu bilmiyorum herkes beni o yaşta sanıyor(Hep Marga'nın yüzünden)
Ama benim için hiç sakıncası yokİstediğin gibi hitap edebilirsin
Gönlümün sultanısınbence yokumdurneyse gönlünde olayım yeter nevreste napalım
45-50 miAbla burada konuşuyoruz falan ya ben senin yaşını ne yalan söyleyeyim 45-50 civarında sanıyorum. Kızın edasıyla gelip soru soruyorum falan. Yaşını okuyunca şoka girdimabla demesem de olurmuş
Bencede nevoş sever bizi ben sevmedim burayıgel gel hatta yemek yarışmasına gidelim oraya gel nevreste bizi bağrına basar
yok ya unuturlar iki güne ya hatırlamıyorlar bile
Aynen yazıyorum şimdi kazen abiye nevoş çok teşekkürler :)Marga yemek yarışmasında olduğu gibi herkese özel mesaj ile haber verilebilirKazen ile görüşebilirsin..
Ama işte o yarışmalar her zaman aktif kullanılmıyor ya, bakmak aklına gelmez kimsenin ondan dedimdi. Şööööyle uzunca bir şeritte yarışma duyurusu yazsa birazcık daha büyük punto ile tam olur benceOnu konuşacağım kazen abiyle, zaten üst kısımda yarışmalar bölümü var oradan kolay yolla ulaşabilir herkes.
Sen öyle söylemeye devam et canımBen yanlış mi yazıldı acaba diye falan düşündüm. Hatta ikiz kızların olduğunu biliyorum ya onlar benim yaşındadır falan diyordum ahahah
Aramızda çok yokmuş ama şimdi alışkanlık oldu abla demesem olmaz, sen demedim farzet :))
Bencede nevoş sever bizi ben sevmedim burayıCıks yok güzel diil sorun bende değil kızlar be fotoğraf kalitesinde yoksa ben mankenlere modellere taş çıkarırım boşuna bekledik bugünleri kız gel gidek
Hayırlı geceler canım, kendine iyi bakCanlar ben çıkıyorum, yarın hastaneye erken gitmem gerek öpüldünüz..
Sizi seviyorum ,yarışmayla ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa özel mesaj atabilirsiniz
İyi geceler..
Kullandım oyumu ama ne yalan söyliyim ikisi de aceleyle sırf oyları göreyim diye çabucak karar verdimtamam ama oyunu kullan ben zaten yatmaya gidecem yarın daha güvenli huzurlu topiklerde buluşalım