En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oylama topiği

• Ankete Katılan
    538
  • Anket Kapalı .
Ben yanlış mi yazıldı acaba diye falan düşündüm. Hatta ikiz kızların olduğunu biliyorum ya onlar benim yaşındadır falan diyordum ahahah :KK70:
Aramızda çok yokmuş ama şimdi alışkanlık oldu abla demesem olmaz, sen demedim farzet :))
Canım neden öyle oldu bilmiyorum herkes beni o yaşta sanıyor(Hep Marga'nın yüzünden):KK70:
Ama benim için hiç sakıncası yok :KK19:İstediğin gibi hitap edebilirsin:KK45:

gel gel hatta yemek yarışmasına gidelim oraya gel nevreste bizi bağrına basar :KK70:

:KK70: yok ya unuturlar iki güne ya hatırlamıyorlar bile:KK70:
Bencede nevoş sever bizi ben sevmedim burayı :KK70: :KK70: Cıks yok güzel diil :KK70: sorun bende değil kızlar be fotoğraf kalitesinde yoksa ben mankenlere modellere taş çıkarırım :KK70: boşuna bekledik bugünleri kız gel gidek :KK70:

Onu konuşacağım kazen abiyle, zaten üst kısımda yarışmalar bölümü var oradan kolay yolla ulaşabilir herkes.
Ama işte o yarışmalar her zaman aktif kullanılmıyor ya, bakmak aklına gelmez kimsenin ondan dedimdi. Şööööyle uzunca bir şeritte yarışma duyurusu yazsa birazcık daha büyük punto ile tam olur bence :KK37:

Ben yanlış mi yazıldı acaba diye falan düşündüm. Hatta ikiz kızların olduğunu biliyorum ya onlar benim yaşındadır falan diyordum ahahah :KK70:
Aramızda çok yokmuş ama şimdi alışkanlık oldu abla demesem olmaz, sen demedim farzet :))
Sen öyle söylemeye devam et canım:KK60:

ilk sayfa yorumumu yapıyorum

1 numara şık aslında ama hep siyahlı olmuş foto kaliteside çok iyi olmadığından simsiyah gibi duruyor
2 nuamaranın çantasının özellikle çok beğendim kaban ve şapkası ile uyumu hoş olmuş
3 numaranın örme kazağın altında kot sanırım gömlek ayrı bi hava katmış
4 te siyahlar içinde gibi duruyor kazağı güzel ama mont ve çanta fazla kalabalık durmuş
5 in kafası yok ama genel olarak çok beğendim
6 nın şapka ve kazağı çok güzel pantolon ile ojelerle bi uyum sağlamış
7 numara pek anlaşılmıyo üzgünüm
8 numara boy pos takısı kemer uyum renk uyumu çok iyi olmuş ayrıca foto kalitesi de iyi artık iphone 6 mıdır nedir bilemem :p
9 un pelerin mi panço mu ne deniyor ona bilmiyorum ama çok şeker ayakkabı çanta gayet hoş o tunik kazağın içinde ayrı bi gömlek mi var o öyle mi bilemedim

ilk sayfada bile favorim çok fazla dıt dıt napalım

ben hep katılmak isterdim ama fazla ezik çıkmaktan korkuyordum :KK70: teee geçen yıl yine bu zamanlar sonbahar koleksiyonu mu sokak mı ne vardı düşünün yani tam dedim katılayım bu seferde yarışmalar iptal olmuş :)))

X