- 28 Mart 2013
- 12.809
- 17.266
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Benim moralim sıfır sıfır sıfırtakip etmek istemiyorum ilk ve sondu aldım boyumun ölçüsünü
Ne olmuş bana
Marga ben 6 oy kullansam olur muAncak o kadar eleyebildim
Gidelim ceylin
İstemiyorumBen senin yerine takip edicem pirayem her gün gelip sana şu numara şu kadar oy aldı diyeceğim görürsün sen
Buralardaydı:) Sen Nevoşuma niye ihtiyar diyorsun çıtır o çıtır
ya niye öyle diyorosun bende seni arıyordum adının başında tire varmış onadan bulamamışımBenim moralim sıfır sıfır sıfırtakip etmek istemiyorum ilk ve sondu aldım boyumun ölçüsünü
Kullan tabi nevom ya hemen açıyorum demek isterdim ama kurallar böyle sizdeki gibi
Gidelim ceylin
Du bakayım profil duvarın açık mı senin yandın sen yandınİstemiyorum
Vuslat'ım yaşıma rağmen genç olma mı kıskanıyor
Buralardaydı:) Sen Nevoşuma niye ihtiyar diyorsun çıtır o çıtır
ya niye öyle diyorosun bende seni arıyordum adının başında tire varmış onadan bulamamışım
eğlenmek amacımız ya üzülme bak valla alışıyorsun mesela kendine olumsuz yorum yapıyorsun başkası gibi ben herkese yorum yapıyorum mesela kendimede yorum yapmışlığım olmuştur çok komik hissediyorum o zaman
Ne biliyorsun çöktüğü müBen bu siteye ilk geldiğimde o gençti, ben bu sitede yıllar geçirdikçe yıllara meydan okuyamadı nevoşum çöküverdi birden
bana ver nevresteO zaman ben iyice inceleyip kulp bulayım
Birine bayıldım zaten2. oyum için eleme yapacağım
Girince alışıyorsun diyorsun yaniya niye öyle diyorosun bende seni arıyordum adının başında tire varmış onadan bulamamışım
eğlenmek amacımız ya üzülme bak valla alışıyorsun mesela kendine olumsuz yorum yapıyorsun başkası gibi ben herkese yorum yapıyorum mesela kendimede yorum yapmışlığım olmuştur çok komik hissediyorum o zaman
Vuslat'ım yaşıma rağmen genç olma mı kıskanıyorÇamur atıyor
Vuslat'ım yaşıma rağmen genç olma mı kıskanıyorÇamur atıyor