En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oylama topiği

• Ankete Katılan
    538
  • Anket Kapalı .
Benim moralim sıfır sıfır sıfır :KK70: takip etmek istemiyorum :KK70: ilk ve sondu aldım boyumun ölçüsünü :KK70: :KK70:
ya niye öyle diyorosun bende seni arıyordum adının başında tire varmış onadan bulamamışım:KK70:
eğlenmek amacımız ya üzülme bak valla alışıyorsun mesela kendine olumsuz yorum yapıyorsun başkası gibi ben herkese yorum yapıyorum mesela kendimede yorum yapmışlığım olmuştur çok komik hissediyorum o zaman:KK70:

ya niye öyle diyorosun bende seni arıyordum adının başında tire varmış onadan bulamamışım:KK70:
eğlenmek amacımız ya üzülme bak valla alışıyorsun mesela kendine olumsuz yorum yapıyorsun başkası gibi ben herkese yorum yapıyorum mesela kendimede yorum yapmışlığım olmuştur çok komik hissediyorum o zaman:KK70:

hahahaha :KK53:

Girince alışıyorsun diyorsun yani :KK70: zevk meselesi canım ya şaka yapıyorum ben yaptığım kombini normal hayatımda severek giyerim mesela herkes aynı düşünmek zorunda değil. Ama cidden ilk ve sondu :KK70: :KK70:

Abla burada konuşuyoruz falan ya ben senin yaşını ne yalan söyleyeyim 45-50 civarında sanıyorum. Kızın edasıyla gelip soru soruyorum falan. Yaşını okuyunca şoka girdim :KK70: abla demesem de olurmuş :KK70:
Vuslat'ım yaşıma rağmen genç olma mı kıskanıyor:21:Çamur atıyor:63:

X