- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
cok gızemlısın
yazıyorum sakin olunKim kimm ?
bencede fotoğraf kalitesi düşük olan şık bile olsa sanki kendini belli edememiş gibi geldi o yüzden iki üç kere inceliycemHerkes çok şık ve iyi maşallah, gözüme foto çekimi kalitesi olsun kıyafet olsun iyi gelen 10 la 6 ya oy verdim ,bazı fotoğraflar karanlık çıkmış.
Tikkabilla
yazıyorum sakin olun5 8 10 11 kapışır bence ilk izlenimde göze çaptıklarını düşündüm ama bir tane daha var galiba gizlice yükselebilir o şimdilik sır kalsın ay kime oy vercem ben
katılıyorum fotoğraf önemli ya ama bazen şartlar uymuyor şanssızlık bence bende inceleyeceğim ona göre oy veririm haklısınbencede fotoğraf kalitesi düşük olan şık bile olsa sanki kendini belli edememiş gibi geldi o yüzden iki üç kere inceliycem
bende ilk izlenim olarak dedim margam daha oturup inceleyeceğim tek tek benim favori görüdklerim şimdilik ama değişedebilir sonuçta daha çok zaman varBence her an herşey olabilir bak daha link dağıtmadım
yemek yarışmasındaki gibi kazen destek olacak mı peki marga mesaj olsa yine çok iyi olur demi amaBence her an herşey olabilir bak daha link dağıtmadım
Ben herkesi ilerleyen günlerde teker teker yorumlayıp öyle oy kullanacağımbende ilk izlenim olarak dedim margam daha oturup inceleyeceğim tek tek benim favori görüdklerim şimdilik ama değişedebilir sonuçta daha çok zaman var
hadi bakalım hayırlı olsun vuslatım , ihtiyar takma dişli nevoyu gördün müOyumu kullandım, 6 ve 10 numara.
Hayırlı olsun:)
Ben onu da çok beğendim ya.. Çok sevimli bir kombin olmuş.tamam hep favorileri dedik ama benimde ilk gözüme çarpan nasıl denir hatalı giyim 15 numara oldu kazak fazla kısa gömlek fazla uzun hafif çıksa alttan daha iyi olurmuş çünkü fazla kesmiş içime uğurkan kaçtı proporsyonuna(doğru mu yazdım onu bile bilmiyorum) uymamış yanmış anlamısın biz manken gibi 175 180 değiliz ondan
Benim moralim sıfır sıfır sıfırBen herkesi ilerleyen günlerde teker teker yorumlayıp öyle oy kullanacağımpiraye cadısı nereye kaçtı
Ne olmuş bana
düşüncesi çok güzel ve gerçekten şık ilk gözüme çarpanlardan biriydiBen onu da çok beğendim ya.. Çok sevimli bir kombin olmuş.
Ben senin yerine takip edicem pirayem her gün gelip sana şu numara şu kadar oy aldı diyeceğim görürsün senBenim moralim sıfır sıfır sıfırtakip etmek istemiyorum ilk ve sondu aldım boyumun ölçüsünü