- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Beyaz ya da siyah daha güzel gibi ya çamaşırda.. Kırmızı basit gösteriyor gibinBencede bende eşarplarda falan kırmızı takınca çok beğeniyorlar niye kız kırmızı çok zevzü bence
Bende iyiyim canım hayır yok şükür :) bu aralar sadece sıvı ile besleniyorum no ekmek no ağrı
İyidir Margam, sen nasılsınAğrın yok değil mi
Sanki yaşın 40a dayanmış gibi konuşuyorsun ya bide.. Kızım o memişleri boşa mı yaptırdık biz, al al giy valla.. Çamaşıra da ses çıkarmaz bence eşin
Bak ben beyaz çok alıyorumBeyaz ya da siyah daha güzel gibi ya çamaşırda.. Kırmızı basit gösteriyor gibin
Sevindim canım İnşaAllah daha da iyi olursunBende iyiyim canım hayır yok şükür :) bu aralar sadece sıvı ile besleniyorum no ekmek no ağrı
O zaman bu aralar bir kırmızı çamaşır yolda yaniBak ben beyaz çok alıyorum
Saks mavisi çok hoş ondanda aldım
Kırmızı artık yılbaşından yılbaşına
İnşallah canım benimmmm :) nasıl geçiyo hafta sonuuuSevindim canım İnşaAllah daha da iyi olursun
Öyle görünüyooorO zaman bu aralar bir kırmızı çamaşır yolda yani
Aynen, yılbaşı rengi neden kırmızı? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?Öyle görünüyoooryahu neden başka bir renk değilde kırmızıııı alıyoruz
Sanki yaşın 40a dayanmış gibi konuşuyorsun ya bide.. Kızım o memişleri boşa mı yaptırdık biz, al al giy valla.. Çamaşıra da ses çıkarmaz bence eşin
Onu paylaşmış mıydın sanki öyle hatırlıyorumben beyaz değilim :)) hiç beyaz çamaşırım yok bi tane bende alayım beyaz en son h&m den su yeşili gibi almıştım takım çok güzel
Evet olabilir :)Beyaz ya da siyah daha güzel gibi ya çamaşırda.. Kırmızı basit gösteriyor gibin
yok paylaşmadım bu aralar benim memeler error veriyo nazar mı değdi nedirOnu paylaşmış mıydın sanki öyle hatırlıyorum
Nasıl error ya? Kesin nazardır.yok paylaşmadım bu aralar benim memeler error veriyo nazar mı değdi nedirama boş bi vaktimde ekleyeceğim
Dombik görmesek inancazkonu almış başını gitmiş hiç öyle çeşit çeşit çamaşırım yok ya yakıştırmıyorudum dombik dombiktim ya ama az kaldı şimdi ilgimi çekmeye başladılar son 5 6 kilomu verirsem birgün inşallah gelip size sorcam nerden alıyorsunuz diye
ama öyle deme sana 74 kilo fotomu atarım dombiktim o zaman normal çamaşır bulamıyordum nerdeyse bırak bunlarıDombik görmesek inancaz
Şimdiki halini diyyom ben.. Bence bir tane çamaşır takımı al, koy onu dolaba görünen bir yere.. Motivasyon olurama öyle deme sana 74 kilo fotomu atarım dombiktim o zaman normal çamaşır bulamıyordum nerdeyse bırak bunları