- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Gecmis olsun canim :/emar çekildim sonuç bekliyorum bende bilmiyorum ne olduğunu
öyle deme kız al al koy kenara bizde manken gibi değiliz boşver takılma ona
Haftaiçinden biraz daha gürültülü geçiyor MargamÇocukların hepsi evde olunca:) Şimdi hepsini ders başına gönderdim, biraz sakinleşti ortalık
beyaz pantolonum için ten rengi baksır tarzı var sütyen yok hiç beyaz ay yalan olmasın ya sporcu sütyenim var beyaz onu unuttum bi tanede dantelli varKiz beyaz pantolon falan giydiginde ne kullaniyorsun
Ay ben su dikissiz camasirlara hic mi hic alisamadim
sağ ol kuzum ciddi bi durum yok aslındaGecmis olsun canim :/
Tesekkurler hocam artik neden kirmizi don giydigimizi anladimmmmAmerikalı bir iç çamaşırı satıcısı olan Henry George 1956 yılında iflas etmiştir. George, kadınların sutyen ve külotları takım olarak kırmızı renkte alırken, tek külot alanların sadece siyah ya da beyaz renkleri tercih ettiklerini fark etmiştir. Çalışanlarıyla bir toplantı düzenleyen George, kırmızı külotları satmak için bir strateji geliştirmiştir.
George, yılbaşından bir hafta önce üç yıldır satamadığı kırmızı külotları yakın çevresindeki kadınlara hediye etmiş ve bunun onlara şans getireceğini söylemiştir. 31 Aralık günü George'un deposunda kalan kırmızı külotların hepsi tükenirken, kırmızı külotların şans getireceği kulaktan kulağa yayılmıştır.
Alıntı
ahahhah adamdaki ticaret kafasına bak birçok şey böyle satılıyor zaten uyanıkkk corççAmerikalı bir iç çamaşırı satıcısı olan Henry George 1956 yılında iflas etmiştir. George, kadınların sutyen ve külotları takım olarak kırmızı renkte alırken, tek külot alanların sadece siyah ya da beyaz renkleri tercih ettiklerini fark etmiştir. Çalışanlarıyla bir toplantı düzenleyen George, kırmızı külotları satmak için bir strateji geliştirmiştir.
George, yılbaşından bir hafta önce üç yıldır satamadığı kırmızı külotları yakın çevresindeki kadınlara hediye etmiş ve bunun onlara şans getireceğini söylemiştir. 31 Aralık günü George'un deposunda kalan kırmızı külotların hepsi tükenirken, kırmızı külotların şans getireceği kulaktan kulağa yayılmıştır.
Alıntı
Sen doktora yinede git kontroklerine falansağ ol kuzum ciddi bi durum yok aslında
gidiyorum kuzum düzenli şu an sonuca göre strateji belirleyecem artık ne oluyorsaSen doktora yinede git kontroklerine falan
Krem rengi var mi yada kirik beyazbeyaz pantolonum için ten rengi baksır tarzı var sütyen yok hiç beyaz ay yalan olmasın ya sporcu sütyenim var beyaz onu unuttum bi tanede dantelli var
Insallah sonuclarin iyi cikar canim bizide haberdsr etgidiyorum kuzum düzenli şu an sonuca göre strateji belirleyecem artık ne oluyorsa
en büyük tanığımsın marga bir tek en en kilolu halimi görmedin onuda bir ara göstereyim bariSen misin dombiksuan gayet iyisin
Ben yarisma sayesinde senin nasil.kilo verdigini resimlerden cok rahat anlayabiliyorummm : )
çekil kız resimden açıdan bencede bir daha çekin yarışmadan sonra yayınla bizeşu yarışma bitince katıldığım kombin ile düzgün fotoğraf çekilcem o kadarda kötü değilim yaaa
Cidden gecen seneden beri seni yakindan takip eden tek uye benim hih. Degerimi bil tamam miii hihen büyük tanığımsın marga bir tek en en kilolu halimi görmedin onuda bir ara göstereyim bari
Ya surekli elektrikler kesiliyor burada deli oldum ya ! Dçekil kız resimden açıdan bencede bir daha çekin yarışmadan sonra yayınla bize
Krem rengi var mi yada kirik beyaz
Insallah sonuclarin iyi cikar canim bizide haberdsr etcok cok gecmis olsun
Ne çabuk unuttun Margam, geçen sene söyledim yaK
Vuslatim senim 17 yasinda cocugun mu var hey masallah sen ne kadar genc duruyorsun oyle yaaa
Sunun formulunu bizede soyleeee
akşam üstü foto çekersek öyle olur renkler bile belli değilçekil kız resimden açıdan bencede bir daha çekin yarışmadan sonra yayınla bize
ya tikkada var beni düzenli olarak görenCidden gecen seneden beri seni yakindan takip eden tek uye benim hih. Degerimi bil tamam miii hih
önceden hazırlanalım belli olursa hatta resim çekilecek saatleride seçmek lazımakşam üstü foto çekersek öyle olur renkler bile belli değil
bi dahaki yarışma ne zaman olur margam ve konsept ne olacak