En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oylama topiği

• Ankete Katılan
    538
  • Anket Kapalı .
Nasıl error ya? Kesin nazardır.
emar çekildim sonuç bekliyorum bende bilmiyorum ne olduğunu
:KK70: konu almış başını gitmiş hiç öyle çeşit çeşit çamaşırım yok ya :KK70: yakıştırmıyorudum dombik dombiktim ya :p ama az kaldı şimdi ilgimi çekmeye başladılar son 5 6 kilomu verirsem birgün inşallah gelip size sorcam nerden alıyorsunuz diye :KK70:
öyle deme kız al al koy kenara bizde manken gibi değiliz boşver takılma ona

Şimdiki halini diyyom ben.. Bence bir tane çamaşır takımı al, koy onu dolaba görünen bir yere.. Motivasyon olur :KK8:

sizi mi kırcam bir ara alayım bari ya özendim :KK70: bu ay biraz açıldım da bir sonraki ay inşallah:KK66:

Allah Allah.. Ağrı falan mı vardı? Ben de en son geçen sene yarıyıl tatilinde kontrole gitmiştim, 1 yıl olacak hiç gitmedim. Sence sorun olmasa da gitmemiz gerekir mi?

Allah Allah.. Ağrı falan mı vardı? Ben de en son geçen sene yarıyıl tatilinde kontrole gitmiştim, 1 yıl olacak hiç gitmedim. Sence sorun olmasa da gitmemiz gerekir mi?
benim en başından beri sağ uçta bi sertlik vardı iki kere ultrason çekildim bişi çıkmadı dr da demekki bişi yok dedi ama ağrı fena olmaya başladı başka dr a gittim dikiş yüzünden kontaminasyon mu dedi öyle bişi oluşmuş meğer
zaten sağ hep bi farklıydı benim niyeyse

bi sorun hissetmiyorsan yoktur boşver gitmene gerek yok

benim en başından beri sağ uçta bi sertlik vardı iki kere ultrason çekildim bişi çıkmadı dr da demekki bişi yok dedi ama ağrı fena olmaya başladı başka dr a gittim dikiş yüzünden kontaminasyon mu dedi öyle bişi oluşmuş meğer
zaten sağ hep bi farklıydı benim niyeyse

bi sorun hissetmiyorsan yoktur boşver gitmene gerek yok
Çoook geçmiş olsun canım ya, inşallah çaresi bulunur da geçer.
Amin canım, sağol:) 17-12-10 en küçük de 3 yaşında:)
Ne güzeeel :)

:KK70: konu almış başını gitmiş hiç öyle çeşit çeşit çamaşırım yok ya :KK70: yakıştırmıyorudum dombik dombiktim ya :p ama az kaldı şimdi ilgimi çekmeye başladılar son 5 6 kilomu verirsem birgün inşallah gelip size sorcam nerden alıyorsunuz diye :KK70:
Sen misin dombik :KK70: suan gayet iyisin

Ben yarisma sayesinde senin nasil.kilo verdigini resimlerden cok rahat anlayabiliyorummm : )

Hahaha neden kirmizi cok merak ettim . Sevgililer gunu gibi :KK70:
Amerikalı bir iç çamaşırı satıcısı olan Henry George 1956 yılında iflas etmiştir. George, kadınların sutyen ve külotları takım olarak kırmızı renkte alırken, tek külot alanların sadece siyah ya da beyaz renkleri tercih ettiklerini fark etmiştir. Çalışanlarıyla bir toplantı düzenleyen George, kırmızı külotları satmak için bir strateji geliştirmiştir.

George, yılbaşından bir hafta önce üç yıldır satamadığı kırmızı külotları yakın çevresindeki kadınlara hediye etmiş ve bunun onlara şans getireceğini söylemiştir. 31 Aralık günü George'un deposunda kalan kırmızı külotların hepsi tükenirken, kırmızı külotların şans getireceği kulaktan kulağa yayılmıştır.

Alıntı :KK53:

X