- 7 Kasım 2008
- 6.547
- 8.791
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
en çok saç ürünlerine para yatırıyorum galiba bi de cilt evde koymaya yerim yok yarısı anamlarda duruyo sırf onları koymaya bi dolap lazım bana ama yok artık almıyorum. dün yine elim gitti bi ürüne bi deneyeyim diye aldığım ürünün haddi hesabı yok bozuluyo bitmeden yazık oluyoAynen öyleeee bende eskiden bende kıyafet alışverişi yapmayı severdim
Seni gidi seniiiiiYemin ediyorum gözlerim fıldır fıldır dönüyor
Kararsızım margam ama sütlü kahve tonlarında bulursam ne ladar olursa olsun alızaamİyi yapıyorsun :) kız kot eteğini hangi renk alacaksın
Renkli kot etekler var biliyorsun ben onlara bayılıyorummmm
Hatta balıkçı yaka kazaklarla süper oluyor o etekler benceee
İstersen bana bağışlaya bilirsinen çok saç ürünlerine para yatırıyorum galiba bi de cilt evde koymaya yerim yok yarısı anamlarda duruyo sırf onları koymaya bi dolap lazım bana ama yok artık almıyorum. dün yine elim gitti bi ürüne bi deneyeyim diye aldığım ürünün haddi hesabı yok bozuluyo bitmeden yazık oluyo
İyidir fıstık :) senden naberNnaber kankiim
giyip atarsan albüme bence daha iyiAtıyım mı aldıklarımı?
Kız bir şey sorucam mesela ben çok krem alıyorum ama kullanamıyorum , o kremlerin son kullanma tarihi tam olarak nerede yazıyor =/ bir bilgin var mıen çok saç ürünlerine para yatırıyorum galiba bi de cilt evde koymaya yerim yok yarısı anamlarda duruyo sırf onları koymaya bi dolap lazım bana ama yok artık almıyorum. dün yine elim gitti bi ürüne bi deneyeyim diye aldığım ürünün haddi hesabı yok bozuluyo bitmeden yazık oluyo
Oda güzel bir renk , altını bence koyu renk tut üst kısmını açık renk giyin derim benceeeKararsızım margam ama sütlü kahve tonlarında bulursam ne ladar olursa olsun alızaam
Pazar keyfisi yapyom termal havuzdayım suan ahahah şaka şakaaaaİyidir fıstık :) senden naber
kız bak bu şekilde al ben bulursam alcam bu yılbaşına harika dimi yaa
bayıldımmm
Ben beyaz hastasıyım beyazlının modelini çok beğendim güzellermiş valla
Attım gariiiiHocam hani nirde resimler
İstersen bana bağışlaya bilirsin
Yaa ben onlardan kopamıyorum zozuklarım onlar benimgiyip atarsan albüme bence daha iyi
Feraceli kitap takas falan etmez misin ben kütüphaneden falan alıyorum genelde varsa :)
O havuza suyun düşmesin dikkat etPazar keyfisi yapyom termal havuzdayım suan ahahah şaka şakaaaaev temizliği temizlik
Ayyyyyy çok güzeeeel
Gelince giyip atarım kuzum seni mi kırcam yaniiiigiyip atarsan albüme bence daha iyi
Feraceli kitap takas falan etmez misin ben kütüphaneden falan alıyorum genelde varsa :)
Vallaha bende kapalıyım annem açık olsan daha iyiydi kremler,tonikler,lip balmlar hel bakım ürünü alıyorumaslında iyi fikir neden olmasın bi sürü vücut losyonum falan var ama inan hangi tarihte aldığımı bile hatırlamıyorum eşim diyo allantan kapalısın açık olsan batardık kızıyorum ne ilgisi var diye
Aslında amaç sadece beyazı almaktı ama ipin ucu kaçtıBen beyaz hastasıyım beyazlının modelini çok beğendim güzellermiş valla
beyaz çok güzel nerden aliekspres ten mi insta dan mıGelince giyip atarım kuzum seni mi kırcam yaniiii