- 9 Ocak 2015
- 19.112
- 79.539
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Taam idirimO havuza suyun düşmesin dikkat et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taam idirimO havuza suyun düşmesin dikkat et
Hava buz gibi burada insanın dışarı çıkası gelmiyor evdenTaam idirim
Instagramdan canım.. Onlar da aliden getirtiyor tabi.. Ama bir kere aliden siparişim 2-3 ay sonra geldiği için artık pek bulaşmak istemiyorum oraya..beyaz çok güzel nerden aliekspres ten mi insta dan mı
geçen gün şöyle bi baktım sadece saçım için 8 tane ürünüm var saç spreyleri köpük briyantin boya koruyucu keratinli serumlar varda var ama yine süpürge gibi yine süpürge gibiVallaha bende kapalıyım annem açık olsan daha iyiydi kremler,tonikler,lip balmlar hel bakım ürünü alıyorum
Ben bu iç çamaşırı konusunda beyaz rengi çok seviyorum yaaaaaAslında amaç sadece beyazı almaktı ama ipin ucu kaçtı
Termal diyoz kızım fokur fokurHava buz gibi burada insanın dışarı çıkası gelmiyor evden
Beyaz olanı çok güzelmiş:))
Bence de, masumiyeti daha çok seviyorum ben.. Ama gel de erkeklere anlatBen bu iç çamaşırı konusunda beyaz rengi çok seviyorum yaaaaa
Bence kırmızı zateb zombi gibi bembeyaz tenimBen bu iç çamaşırı konusunda beyaz rengi çok seviyorum yaaaaa
İyi işte bendene güzel ben burada soğuktan dışarı çıkamıyorken sen yanıyosunTermal diyoz kızım fokur fokur
Hahaha farklılık iyidir diyorsun tek renk olmaz diyorsun anladımmmBence de, masumiyeti daha çok seviyorum ben.. Ama gel de erkeklere anlat
Aynen mesela borazdan tuvaletleri yıkıcam ohh hayat bana güzelİyi işte bendene güzel ben burada soğuktan dışarı çıkamıyorken sen yanıyosun
Kırmızı beyaz tene çok yakışıyor. Benim de tenim beyaz ama kırmızı çamaşır pek sevmem. Nişanlım kırmızı seviyor diye alıyorum kırmızılarıBence kırmızı zateb zombi gibi bembeyaz tenim
Instagramdan canım.. Onlar da aliden getirtiyor tabi.. Ama bir kere aliden siparişim 2-3 ay sonra geldiği için artık pek bulaşmak istemiyorum oraya..
BendeBen bu iç çamaşırı konusunda beyaz rengi çok seviyorum yaaaaa
Bende beyaz tenliyim ama yinede beyaz alıyorumBence kırmızı zateb zombi gibi bembeyaz tenim
beyazcılar olarak toplandık toplandık toplandıkkkk naber vuslatım
Bencede bende eşarplarda falan kırmızı takınca çok beğeniyorlar niye kız kırmızı çok zevzü benceKırmızı beyaz tene çok yakışıyor. Benim de tenim beyaz ama kırmızı çamaşır pek sevmem. Nişanlım kırmızı seviyor diye alıyorum kırmızıları
Sanki yaşın 40a dayanmış gibi konuşuyorsun ya bide.. Kızım o memişleri boşa mı yaptırdık biz, al al giy valla.. Çamaşıra da ses çıkarmaz bence eşinbende bi kere bikini almıştım 40 günde gelmişti aslında almak istiyorum da bi sürü çamaşırım var tabi sen daha nişanlısın senin çok ihtiyacın vardır bizden geçti öyle şeyler
beyazcılar olarak toplandık toplandık toplandıkkkk naber vuslatım