- 7 Kasım 2008
- 6.547
- 8.791
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
emar çekildim sonuç bekliyorum bende bilmiyorum ne olduğunuNasıl error ya? Kesin nazardır.
öyle deme kız al al koy kenara bizde manken gibi değiliz boşver takılma onakonu almış başını gitmiş hiç öyle çeşit çeşit çamaşırım yok ya yakıştırmıyorudum dombik dombiktim ya ama az kaldı şimdi ilgimi çekmeye başladılar son 5 6 kilomu verirsem birgün inşallah gelip size sorcam nerden alıyorsunuz diye
Haftaiçinden biraz daha gürültülü geçiyor Margamİnşallah canım benimmmm :) nasıl geçiyo hafta sonuuu
Şimdiki halini diyyom ben.. Bence bir tane çamaşır takımı al, koy onu dolaba görünen bir yere.. Motivasyon olur
sizi mi kırcam bir ara alayım bari ya özendimemar çekildim sonuç bekliyorum bende bilmiyorum ne olduğunu
öyle deme kız al al koy kenara bizde manken gibi değiliz boşver takılma ona
Allah Allah.. Ağrı falan mı vardı? Ben de en son geçen sene yarıyıl tatilinde kontrole gitmiştim, 1 yıl olacak hiç gitmedim. Sence sorun olmasa da gitmemiz gerekir mi?emar çekildim sonuç bekliyorum bende bilmiyorum ne olduğunu
öyle deme kız al al koy kenara bizde manken gibi değiliz boşver takılma ona
Kaç çocuk var ki?Haftaiçinden biraz daha gürültülü geçiyor MargamÇocukların hepsi evde olunca:) Şimdi hepsini ders başına gönderdim, biraz sakinleşti ortalık
4 tane:)Kaç çocuk var ki?
Maşallah Allah bağışlasın :) Yaşları kaç, ufaklar mı?4 tane:)
benim en başından beri sağ uçta bi sertlik vardı iki kere ultrason çekildim bişi çıkmadı dr da demekki bişi yok dedi ama ağrı fena olmaya başladı başka dr a gittim dikiş yüzünden kontaminasyon mu dedi öyle bişi oluşmuş meğerAllah Allah.. Ağrı falan mı vardı? Ben de en son geçen sene yarıyıl tatilinde kontrole gitmiştim, 1 yıl olacak hiç gitmedim. Sence sorun olmasa da gitmemiz gerekir mi?
Amin canım, sağol:) 17-12-10 en küçük de 3 yaşında:)Maşallah Allah bağışlasın :) Yaşları kaç, ufaklar mı?
maşallah Allah bağlışlasın ben bi taneye bakmıyorum Allah kolaylık versin4 tane:)
Amin canım, hepimizinkini:)maşallah Allah bağlışlasın ben bi taneye bakmıyorum Allah kolaylık versin
Çoook geçmiş olsun canım ya, inşallah çaresi bulunur da geçer.benim en başından beri sağ uçta bi sertlik vardı iki kere ultrason çekildim bişi çıkmadı dr da demekki bişi yok dedi ama ağrı fena olmaya başladı başka dr a gittim dikiş yüzünden kontaminasyon mu dedi öyle bişi oluşmuş meğer
zaten sağ hep bi farklıydı benim niyeyse
bi sorun hissetmiyorsan yoktur boşver gitmene gerek yok
Ne güzeeel :)Amin canım, sağol:) 17-12-10 en küçük de 3 yaşında:)
sağ ol canım sonuçlar bi çıksın dr çok ağrı yapıyorsa alalım dedi yani yine ameliyat olursam da bu dr a olurumÇoook geçmiş olsun canım ya, inşallah çaresi bulunur da geçer.
Ne güzeeel :)
Çok geçmiş olsunsağ ol canım sonuçlar bi çıksın dr çok ağrı yapıyorsa alalım dedi yani yine ameliyat olursam da bu dr a olurum
sağ ol canımÇok geçmiş olsun
Hangi doktor canım? Sorun dikişlerle ilgiliyse protezi alsa ne olacak ki?sağ ol canım sonuçlar bi çıksın dr çok ağrı yapıyorsa alalım dedi yani yine ameliyat olursam da bu dr a olurum
Hahaha neden kirmizi cok merak ettim . Sevgililer gunu gibiAynen, yılbaşı rengi neden kırmızı? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
Kiz beyaz pantolon falan giydiginde ne kullaniyorsunben beyaz değilim :)) hiç beyaz çamaşırım yok bi tane bende alayım beyaz en son h&m den su yeşili gibi almıştım takım çok güzel
Sen misin dombikkonu almış başını gitmiş hiç öyle çeşit çeşit çamaşırım yok ya yakıştırmıyorudum dombik dombiktim ya ama az kaldı şimdi ilgimi çekmeye başladılar son 5 6 kilomu verirsem birgün inşallah gelip size sorcam nerden alıyorsunuz diye
Amerikalı bir iç çamaşırı satıcısı olan Henry George 1956 yılında iflas etmiştir. George, kadınların sutyen ve külotları takım olarak kırmızı renkte alırken, tek külot alanların sadece siyah ya da beyaz renkleri tercih ettiklerini fark etmiştir. Çalışanlarıyla bir toplantı düzenleyen George, kırmızı külotları satmak için bir strateji geliştirmiştir.Hahaha neden kirmizi cok merak ettim . Sevgililer gunu gibi