En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oylama topiği

• Ankete Katılan
    538
  • Anket Kapalı .
Ay heyecanlandım bak alışveriş deyince Kredi kartım iptal edilmişti, 2 haftadır hala yok yenisi, alışveriş yapamayınca çok huzursuz oluyorum
Ben ayarı biraz fazla kaçırmıştım geçen sene

Kredi kartımı gittim kapattım , oh dedim dünya varmış

Kredi kartı kullanması güzel ama o borçlar adamı delirtiyoo hele de elinin ayarı yoksa

sürekli sepete doldur diyorsun

Kuzum alışveriş yapılabilen bir hesap kartın falan varsa onun için yükleme yapıp alışveriş yap, ben böyle yapıyorum , almak istediğim bir şey olursa atıyorum hesap kartına o şekilde çekiyorum o kredi kartımdan kurtuldum çok şükür

8 numara için marga sen misin diye soran kaçıncı kişisin bi bilsen

hayır kuzum ben değilim 8 numara, yarışmaya katılmam, haksızlık olur zaten tüm kombinleri görüyorum
Evet bncede haksızlık olur. O guzelliginle esip kavusursun yazık olur millete .. Şunu de barı 8 numara tanıdık biri mi

Ya internette hesap kartı geçmiyor ki çoğu yerde.. Ben sırf o yüzden kredi kartı kullanıyorum. onun dışında kullanmam zaten.. Borcum falan olmuyor çok şükür, dikkatliyim bu konuda korkarım

Ya internette hesap kartı geçmiyor ki çoğu yerde.. Ben sırf o yüzden kredi kartı kullanıyorum. onun dışında kullanmam zaten.. Borcum falan olmuyor çok şükür, dikkatliyim bu konuda korkarım

alışveriş yapılan kartlar var ya ben internet alışverişi için açtırdım normal hesap kartımı , kız senin kartın mı çalınmıştı doğru mu hatırlıyorum ben

ben de bir keresinde kartımı , atm de kart sokulan yere takmışım, almadan gitmişim kartımı kaybetmiştim ahaha
hemen aradım iptal ettirdim

Mesela bir site var sadece ziraatın hesap kartı geçerlidir diyor. Çalınmadı da yurtdışından alışveriş yapılmaya çalışılmış aynı gün 2 defa.. Banka da iptal etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…