- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
8 numara için marga sen misin diye soran kaçıncı kişisin bi bilsenKız su 8, numara kim. Çok merak ettim.margam yoksa sen misinnnn
Ciddiyim kız , morlu giri sarılı beyazlı aldım aldım attım dolabaçok pahalı dimii bahar ayında almıştımm
Ya ama haksızlık olmazdı bence.. Neden olsun ki? Görsen ne olur sankim?8 numara için marga sen misin diye soran kaçıncı kişisin bi bilsen
hayır kuzum ben değilim 8 numara, yarışmaya katılmam, haksızlık olur zaten tüm kombinleri görüyorum
Kız kim accik tiyo ver. Marga miBenim tahmin ettiğim kişi değilmiş, katılmamış meğersem.. Şimdi başka tahminim var ama
Ben de açık olsam mini giyerdim derim hepmor renge bayılıyorum hele böyle bereler falan ben açık olsam çeşit çeşit bereler alırdım bende de öyle bi heves var
Ben ayarı biraz fazla kaçırmıştım geçen seneAy heyecanlandım bak alışveriş deyinceKredi kartım iptal edilmişti, 2 haftadır hala yok yenisi, alışveriş yapamayınca çok huzursuz oluyorum
Hehe Marga hanım katılmamışlarKız kim accik tiyo ver. Marga mi
Bak hala marga mı diyo yaKız kim accik tiyo ver. Marga mi
Evet bncede haksızlık olur. O guzelliginle esip kavusursun yazık olur millete8 numara için marga sen misin diye soran kaçıncı kişisin bi bilsen
hayır kuzum ben değilim 8 numara, yarışmaya katılmam, haksızlık olur zaten tüm kombinleri görüyorum
Ya internette hesap kartı geçmiyor ki çoğu yerde.. Ben sırf o yüzden kredi kartı kullanıyorum. onun dışında kullanmam zaten.. Borcum falan olmuyor çok şükür, dikkatliyim bu konuda korkarımBen ayarı biraz fazla kaçırmıştım geçen sene
Kredi kartımı gittim kapattım , oh dedim dünya varmış
Kredi kartı kullanması güzel ama o borçlar adamı delirtiyoohele de elinin ayarı yoksa
sürekli sepete doldur diyorsun
Kuzum alışveriş yapılabilen bir hesap kartın falan varsa onun için yükleme yapıp alışveriş yap, ben böyle yapıyorum , almak istediğim bir şey olursa atıyorum hesap kartına o şekilde çekiyorum o kredi kartımdan kurtuldum çok şükür
Alla alla. Acaba ben miyim.Hehe Marga hanım katılmamışlarValla benim tahmin ettiğim kişi öyle foruma takılan biri değil pek..
mor renge bayılıyorum hele böyle bereler falan ben açık olsam çeşit çeşit bereler alırdım bende de öyle bi heves var
Ya internette hesap kartı geçmiyor ki çoğu yerde.. Ben sırf o yüzden kredi kartı kullanıyorum. onun dışında kullanmam zaten.. Borcum falan olmuyor çok şükür, dikkatliyim bu konuda korkarım
Alla alla. Acaba ben miyim.herkesten şüphe 3ttim şimdi
Aaa 5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun ayolBen alıyorum en çok sevdiğim mas mavi olan bir berem var göstereyim mi:) mavi gri siyah tonlardaki bereleri çok seviyorum
kırmızı en sevmediğim renk
Evet bncede haksızlık olur. O guzelliginle esip kavusursun yazık olur millete.. Şunu de barı 8 numara tanıdık biri mi
ben orta ikiye giderken şapkalar moda olmuştu kırmızı ve siyah kadife mi kaşe miydiBen de açık olsam mini giyerdim derim hep
O da doğru.Est canım ya , ben hepsini tanıdığım için hepsi bana tanıdık ama bana tanıdık gelen sana tanıdık gelir mi bilemedim bebem
Mesela bir site var sadece ziraatın hesap kartı geçerlidir diyor. Çalınmadı da yurtdışından alışveriş yapılmaya çalışılmış aynı gün 2 defa.. Banka da iptal etmiş.alışveriş yapılan kartlar var ya ben internet alışverişi için açtırdım normal hesap kartımı , kız senin kartın mı çalınmıştı doğru mu hatırlıyorum ben
ben de bir keresinde kartımı , atm de kart sokulan yere takmışım, almadan gitmişim kartımı kaybetmiştim ahaha
hemen aradım iptal ettirdim
Aaa 5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun ayolDüşündüm de benim de kırmızı bir şeylerim yokmuş
meraktan çatla bebem hıhO da doğru.