- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Görme görmeBen de oy kullancam bu geceeeee :) sabirsizlaniyorim sonuclar ne alemde diye merak ediyorumm. Sonuclari gorunce takip etmesi cok heyecanli oluyor ya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görme görmeBen de oy kullancam bu geceeeee :) sabirsizlaniyorim sonuclar ne alemde diye merak ediyorumm. Sonuclari gorunce takip etmesi cok heyecanli oluyor ya :)
Göriyim göriyimmmm görmeden olmaz pirayecikGörme görme
Aman nazar değmesin, çok şükürOnumla gecmis olsun tikkacim. Bende bugun hastanedeydim ultrason cektirmeye gittim mubarek ne kadar sira varsa ve cok agirdilar. Birde sıkışık gelmemi soylediler. Su ic ic ic ac karnina sıkıstim acayip dedim patliycam artik dayanamiyorum lutfen alin dedim girdim. Pazartesi tekrar gidicem.
Ama cok sukur agrim bugun hic olmadi. Daha iyiyim : )
Aynen, benim de kazağım yok doğru düzgün.. Sırf burası için birkaç tane aldım çok soğuk oluyor diye..benim kazağım bile yoktur bi iki ancak hava çok soğuk diye giydim hazır giymişkende yarışmaya katılayım dedim
Şuan gebelikten dolayı diyet faln zor. Boy 1.70 kilo 73 ... Ama bn doğuran kadar rahat 100 olurum.. Ayy çok sınır bozucuuuuEritirsim canim sıkı bir diyet ve sporla hemen forma girersin suan kac kilodasin
Olsun canım benim bebiş doğduktan sonra sıkı bir rejime girersin hepsini atarsın :)Şuan gebelikten dolayı diyet faln zor. Boy 1.70 kilo 73 ... Ama bn doğuran kadar rahat 100 olurum.. Ayy çok sınır bozucuuuu
Aman nazar değmesin, çok şükür
Aynen, benim de kazağım yok doğru düzgün.. Sırf burası için birkaç tane aldım çok soğuk oluyor diye..
Haklisin canm. Sağlıkla sihhatle bi kucağıma aliyim de inşallah .. Çabuk gecio da bi bana geçmişi. Hemen kucağıma gelsin su bulantilar bitsin istiyorumOlsun canım benim bebiş doğduktan sonra sıkı bir rejime girersin hepsini atarsın :)
7. haftasındasın vay be haftalar günler ne çabuk geçiyor ya
Erken mi başladı bulantıların canım ? Ravzanın acayip midesi bulanıyor hele o yemek kokularından çok fena oluyorum diyor sürekli, o kadar etki ediyor muHaklisin canm. Sağlıkla sihhatle bi kucağıma aliyim de inşallah .. Çabuk gecio da bi bana geçmişi. Hemen kucağıma gelsin su bulantilar bitsin istiyorum
Herkesin değişio margam.. Bn çok açken ve çok tokken çok bulaniyorumErken mi başladı bulantıların canım ? Ravzanın acayip midesi bulanıyor hele o yemek kokularından çok fena oluyorum diyor sürekli, o kadar etki ediyor mu
Yemene içmenede etki ediyordur demi canım kıyamammmm yaHerkesin değişio margam.. Bn çok açken ve çok tokken çok bulaniyorum
5 lira mııı? Bedavadan biraz pahalıGeçen sene bir alışveriş sitesinde kazaklar 5 liraya kadar inmişti, kk nın reklamlarında gördüm bir gittim renkli renkli bir sürü aldım ben bu konularda çok şanslıyım ya tikkam evin içinde veya bir yere giderken taytlarla falan çok iyi oluyor
Aynenn yaa.kocacimla bi hfta sonu kahvaltı keyfi yapım dedim burnumuzdan geldi resmnYemene içmenede etki ediyordur demi canım kıyamammmm ya
Hahaaaa yoruma bayildimmm5 lira mııı? Bedavadan biraz pahalı
Ciddiyim kız , morlu giri sarılı beyazlı aldım aldım attım dolaba çok pahalı dimii bahar ayında almıştımm5 lira mııı? Bedavadan biraz pahalı
Tekrar görürsen bize de haber ver bari.. Ben de gardrop yeniliyorum, evlenmeden alayım bol bol dedim. Kışlık epey bir tunik, hırka, pantolon falan aldım. Yaz gelse de biraz daha alışveriş yapsamCiddiyim kız , morlu giri sarılı beyazlı aldım aldım attım dolaba çok pahalı dimii bahar ayında almıştımm
tikkam espriyi paylattı bebem yaHahaaaa yoruma bayildimmm
Haber veririm sana çok yakışır o kazaklar tam senlik yaTekrar görürsen bize de haber ver bari.. Ben de gardrop yeniliyorum, evlenmeden alayım bol bol dedim. Kışlık epey bir tunik, hırka, pantolon falan aldım. Yaz gelse de biraz daha alışveriş yapsam
Kız su 8, numara kim. Çok merak ettim.margam yoksa sen misinnnntikkam espriyi paylattı bebem ya
Ay heyecanlandım bak alışveriş deyince Kredi kartım iptal edilmişti, 2 haftadır hala yok yenisi, alışveriş yapamayınca çok huzursuz oluyorumHaber veririm sana çok yakışır o kazaklar tam senlik ya
Benim tahmin ettiğim kişi değilmiş, katılmamış meğersem.. Şimdi başka tahminim var amaKız su 8, numara kim. Çok merak ettim.margam yoksa sen misinnnn