En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oylama topiği

• Ankete Katılan
    538
  • Anket Kapalı .
Onumla gecmis olsun tikkacim. Bende bugun hastanedeydim ultrason cektirmeye gittim mubarek ne kadar sira varsa ve cok agirdilar. Birde sıkışık gelmemi soylediler. Su ic ic ic ac karnina sıkıstim acayip :KK70: dedim patliycam artik dayanamiyorum lutfen alin dedim :KK70: girdim. Pazartesi tekrar gidicem.

Ama cok sukur agrim bugun hic olmadi. Daha iyiyim : )
Aman nazar değmesin, çok şükür :nazar:

benim kazağım bile yoktur bi iki ancak hava çok soğuk diye giydim hazır giymişkende yarışmaya katılayım dedim
Aynen, benim de kazağım yok doğru düzgün.. Sırf burası için birkaç tane aldım çok soğuk oluyor diye..

Aman nazar değmesin, çok şükür :nazar:

Aynen, benim de kazağım yok doğru düzgün.. Sırf burası için birkaç tane aldım çok soğuk oluyor diye..

Geçen sene bir alışveriş sitesinde kazaklar 5 liraya kadar inmişti, kk nın reklamlarında gördüm bir gittim renkli renkli bir sürü aldım :KK53: ben bu konularda çok şanslıyım ya tikkam :KK54: evin içinde veya bir yere giderken taytlarla falan çok iyi oluyor :KK19:

Olsun canım benim bebiş doğduktan sonra sıkı bir rejime girersin hepsini atarsın :)
7. haftasındasın vay be haftalar günler ne çabuk geçiyor ya :KK28:
Haklisin canm. Sağlıkla sihhatle bi kucağıma aliyim de inşallah .. Çabuk gecio da bi bana geçmişi. Hemen kucağıma gelsin su bulantilar bitsin istiyorum :KK70:

Haklisin canm. Sağlıkla sihhatle bi kucağıma aliyim de inşallah .. Çabuk gecio da bi bana geçmişi. Hemen kucağıma gelsin su bulantilar bitsin istiyorum :KK70:
Erken mi başladı bulantıların canım ? Ravzanın acayip midesi bulanıyor hele o yemek kokularından çok fena oluyorum diyor sürekli, o kadar etki ediyor mu

Geçen sene bir alışveriş sitesinde kazaklar 5 liraya kadar inmişti, kk nın reklamlarında gördüm bir gittim renkli renkli bir sürü aldım :KK53: ben bu konularda çok şanslıyım ya tikkam :KK54: evin içinde veya bir yere giderken taytlarla falan çok iyi oluyor :KK19:
5 lira mııı? :KK57: Bedavadan biraz pahalı :KK48:

Ciddiyim kız , morlu giri sarılı beyazlı aldım aldım attım dolaba :KK19: çok pahalı dimii:KK53: bahar ayında almıştımm:confused:
Tekrar görürsen bize de haber ver bari.. Ben de gardrop yeniliyorum, evlenmeden alayım bol bol dedim. Kışlık epey bir tunik, hırka, pantolon falan aldım. Yaz gelse de biraz daha alışveriş yapsam :KK70:

X