- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
ayy bende bu yorumları yapacaktım ya konsepti okusalar keşke arkadaş ziyareti yani daha nasıl giyinebilirizi ki birde evde arkdaş ziyareti tuvaletle gidecek hali yokya insanların daha güzelini giyerler inşallah bir sonraki yarışmada da görürüz bizde nasıl giyiniliyormuşBi dahakine sen cekiil ozenli halini gorelim caninm.. zevkler farkli ama kalkip ozensiz demen saygisizca sende alinma ama hic bisey olmasa endamimiz yeter
tikkamm yorumlarınla zerafetını konusturmussunEveeeeeeet, bunlar da benim yorumlarım, buyrun..
1 Numara: Aynı renge çok boğulmuşsun canım, keşke bir rengi patlatsaydın arada.. Belki de ışıktan bilemiyorum ayrıntılar pek görünmüyor. Şalını sevdim. Başarılar..
2 Numara: Ne kadar da rahat görünüyorsun, bu yönünü çok sevdim kombininin.. Her şey birbiriyle uyumlu olmuş. Başarılar..
3 Numara: Fotoğraf çok flu çıkmış öncelikle.. Gömlek üstü kazak kombinlerini severim ama bir şeyler eksik gibi.. Başarılar..
4 Numara: Kazağına bayıldım, o ayrıntı çok güzel duruyor. Giydiklerin ve aksesuarların uyumlu.. Başarılar..
5 Numara: Hırka ile duruşu daha güzel bu kombinin.. Genel olarak beğendim. Başarılar..
6 Numara: Kırmızıyı patlatmışsın, çok güzel.. Yalnız şapka ve ayakkabıları yakıştıramadım kombinine.. Onlar farklı olsaydı bence çok daha güzel olurdu. Başarılar..
7 Numara: Tam olarak kombini göremiyoruz burda.. Ayrıca çanta da yok. Tarz olarak güzel bir kombin aslında ama öne çıkamamış, o da sanırım fotoğraf çekim hatasından kaynaklı.. Başarılar..
8 Numara: Sana bittim, daha ne diyeyim ki bilemiyorum. Bir oyumu da sana verdim zaten.. Pantolon süper durmuş ve kazakla uyumu çok iyi.. Çanta da güzel kombinlenmiş, belindeki kemerle uyumu yakalamışsın. Bu kombinde sadece kolye sanki hoşuma gitmedi, neden bilmiyorum. Başarılar..
9 Numara: Ben de tesettürlüyüm ve bu kombin tarzımın tamamen dışında.. Tabi ben bu bakımdan değerlendirmeyeceğim. Kendi içinde uyumlu bir kombin olmuş. Beğenmediğim gömleğin yakaları oldu. Bir de tuniğin önü boş kalmış sanki biraz, bir kolye çok güzel giderdi. Başarılar..
10 Numara: Bir diğer oyum da sana gitti. Renklerin uyumu harika.. Mevsime uyumu ayrı harika.. Pantolona ve pançona bayıldım zaten.. Her şeyinle süpersin.. Başarılar..
11 Numara: Her parça birbiriyle uyumlu olmuş. Tuniğin çok güzelmiş bu arada, farklı.. Başarılar..
12 Numara: Bu nasıl bir fizik ya? Ay çok tatlııı.. Belin çok güzel.. Saçlar da çok güzel.. Kombine gelince gayet uyumlu, tek sevemediğim botların oldu. Başarılar..
13 Numara: Kabanını çok beğendim, kabanlı şekilde kombinini daha çok beğendim. Kazak da çok tatlı, yarışmadan sonra nereden aldığını paylaş lütfen.. Başarılar..
14 Numara: Sanki daha iyi olabilirdi. O mont olmamış, ne bileyim kaşe daha iyi olurdu sanki.. Onsuz daha şık bir havan var, işin içine o girince bozmuş. Başarılar..
15 Numara: Seni de çok beğendim, eksik gedik bulamadım. Tarzını sevdim. Başarılar..
ahh cağnımmm gel bendee senii opeyımmWaaaaoooov dedigim bir kombin olmadi ancak herkesin emegine saglik. Katilan herkese basarilar dilerim.Huy Meselesi seninde emegine saglik yavrukuss.
Valla su fotograflari cekip yollamak bile bir emek. Ben yapamadim. Tibrik ederim cumlenizi operimm galpten galpten
iki oy hakkın varBende katılacaktım. Vize, ödevler derken nasip değilmiş. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
1. Numaralı Yarışmacı: Simsiyah kombin biraz boğmuş. Ayakkabı ve pantolon seçimin güzel. Fakat üstündeki şal ve kazak oldukça boğmuş. Kazağı farklı bir renk düşünüp, şal ve siyah deri ceket ile sağlayabilirdin. Ya da çanta veya ayakkabı aynı renk olabilirdi. Eklem yüzüklerin ve çanta seçimin tarzına uymuş. Renk uyumluğu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef o yüzden puanım 6. Başarılar.
2. Numaralı Yarışmacı: Çanta seçimin oldukça hoş. Fakat çanta kombinler ile uyum sağlamamış. Ayakkabı, bere rengi kombini bozmuş. Çantaya göre kombinini yorumlayayım. Çanta ve mont kendini güzel göstermiş. Kazakta çok güzel fakat ayakkabı ve bere oldukça bozmuş tasarımı. O yüzden puanım 4. Başarılar.
3. Numaralı Yarışmacı: Gömlek kazak ikilisi güzel olmuş. Çantanın rengi gömlek ile aynı olabilirdi. Saçların toplanması güzel olmuş. Çünkü gömlek boğazdan bağlanmış serbest saçla beraber görünümü boğabilirdi. Çantanın zincirli olması zarifliği bozmuş. Ayakkabı bot tarzında değil de, biraz stiletto tarzında daha bi' zariflik katabilirdi. O yüzden puanım 7. Başarılar.
4. Numaralı Yarışmacı: Bacak ve kalça taraflar bana çok tanıdık geliyor!!!! Kazak çok güzel. Bu yıl neredeyse omzu bağrı açık kazaklar moda olmaya başladı. Kazak seçimin çok güzel. Bacaklar ince. Çanta ve çizme rengi çok güzel olmuş. Bayanın burada omuz şekilleri biraz kısa gibi. Kısa omuzlar boğazlı giydiklerinde at kuyruğu yapmalılar. Aşırı güzel oluyor. Serbest saç kazağın güzelliğini bozmuş. bu tarz çizmelerin altına fizikte güzelse taytları çok yakıştırıyorum. Hani bedene yapışacak taytlar değil pantolonumsu şekiller. Ondan olabilirdi. Fakat montu beğenmedim. Mont biraz kısa ve dar olsaydı çantayı kazağıçizmeleri daha bir öne çıkarabilirdi. Boynundaki atkı hiç mi hiç olmamış. O yüzden puanım 8. Başarılar.
5. Numaralı Yarışmacı: Owwww anam bu fizik ne böyle ? Boy pos maşallah. Uzun kazağını çok beğendim yandan bakınca fiziğe dümdüz geliyor. Şöyle kalça şişkin olsa tadından yenmez. Fiziğe kıvrımlı hatlar yaratmak gerek. Fakat kolyeyi hiç beğenmedim. Ayakkabıdaki süs kemer çantadaki şekile fazla gelmiş kolye. Ayakkabı ve çanta ikilisini güzel tutturmuşsun. Fakat üzerindeki o uzun kazağın şeklini beğenmedim. Şekli biraz bozmuş. Kol şekilleri kalın ve fırfırlı sallanan şekilde çantayı tutuşun şık görünebilirdi. O yüzden puanım 7. Başarılar.
6. Numaralı Yarışmacı: Ateş gibi saçtın. Kazak, bere, çanta çok çok beğendim. Çok şeker olmuş. Pantolonun rengide çok iddalı bu baharda. Tebrikler severim iddialı giyinenleri. Fakat düşük bel olmamış. Yüksek ve dar şekilde fizik hatlarını rotaya çıkarabilirdi. Ve ayakkabı iyice bozmuş. Düşük bel olsaydı ayakkabı olabilirdi ama görünüş için ayakkabı ve pantolon birbirini tamamlamamış. O yüzden puanım 7. Başarılar.
7. Numaralı Yarışmacı: Biraz 70'lere doğru yol almış. Boğazda bağlamalar çok şık duruyor. Kazakla beraber mükemmel olmuş. Pantolon seçimi biraz ispanyol olup topukluyla beraber güzel olabilirdi. Burdan bakınca pantolon epey bozmuş üst kombini. O yüzden puanım 5. Başarılar.
8. Numaralı Yarışmacı: Uzun ispanyol paça pantolon, kısa kazak, Çanta kolye kemer uyumu harika....Kazak ile pantolonun rengi, Çanta, kolye, kemerin rengi. Paçaların ayakkkabıyı kapatıp daha uzun şekilde görülmesi.. Çok güzel kombin oluşturulmuş. Kazak ve kolye ikilisi.. saçlar serbest kalabilirdi. Çok beğendim. O yüzden puanım 10. Başarılar.
9. Numaralı Yarışmacı: Ayakkabı çok güzel. Biraz incelemeye çalıştım eşarp bağlanışı çok ve tasarımlı geldi. Güzelmiş. Fakat üst üste uzun tarz beğenmedim. Kazak şekli biraz kısa olsaydı üzerindeki uzun ile çok güzel olabilirdi. Ayakkabı çanta ile beraber yakmış güzel. Bu tarz ayakkabılar biraz kısa kazaklarda inanılmaz duruyor. O yüzden puanım 6. Başarılar.
10.Numaralı Yarışmacı: Üzerindeki renk seçimleri harika olmuş. Çanta, kazaklar vs.. Kazaktaki açık renkten pantolon rengi oluşturmak güzel olmuş. Ayakkabıda aynen öyle. Fakat kolye bana abartı geldi. Çok şık ve sade görünüme kolye fazla olmuş. Burdan bakınca bir orantısızlık gördüm o da pantolon paçalarından kaynaklı. Pantolon paçaları biraz daha uzun şekilde olsaymış üzerindekilerle tamamlanabilirdi. O yüzden puanım 9. Başarılar.
11.Numaralı Yarışmacı: Çanta eşarp uyumu hiç olmamış. Renkler adeta savaşıyorlar. Fakat eşarp ile bot güzel olmuş. Kazak vintage, retro geldi. Çok güzel. Ama bacaklar kısa gibi. Dolgu topuklu botlar biraz meydana çıkarabilirdi tarzını. O yüzden puanım. 6. Başarılar.
12. Numaralı Yarışmacı: Dikkatimi çeken 3 fotoğraf oldu. Boy orantıdan dolayı çanta bozmuş. Büyük çanta yerine orta veya kısa çantalar tercih edebilirsiniz. Gömlek tarzı kıyafetlerde saçlarınızın serbest kalması kombini kapatıyor. İkinci fotoğrafta kazak ve bot ikilisi birbirini tamamlıyor fakar 1 fotoğrafta çanta ile üzerindeki ceket kombini bozuyor. Pantolon seçimin güzel. Beğendim O yüzden puanım. 5 Başarılar.
13.Numaralı Yarışmacı: Kahve içerken ki fotoğraf ne öyle ? Yorum yaparken yapılır bu bana şimdi. Canım kahve istedi resmen. Çanta, kazak, ayakkabı, eldiven ve eşarp seçimi güzel olmuş olmuş. Mont yerine biraz dar hatları görecek şekilde olsaydı güzel olabilirdi. Burdan çok zayıf gördüm ve kıyafetler sanki bollaşmış. Pantolon olarak ispanyol paça yüksek bel zayıf bedenlere oldukça güzel oluyor. O yüzden puanım. 8. Başarılar.
14.Numaralı Yarışmacı: Eldiven ve bere çook güzel olmuş. Bacaklardan dolayı biraz biraz pantolon yüksek be bele gelecek şekilde olsa güzel olabilirdi. Ayakkabı seçimi güzel. Pantolonla tamamlamış birbirini. Fakat mont.... hiç olmamış. iziği kombini herşeyi yok etmiş. O yüzden puanım. 7. Başarılar.
15. Numaralı Yarışmacı:Ayakkabılarını çok beğendim. PanTolon ile Ayakkabı seksilik katmış. Kazak desen ayrı hava ama o kazağın içindeki uzun gömleği beğenmedim. Bütün seksiliği alıp götürmüş. Biraz transparan ve kısa gömlek seçebilirdin.Kollarda ve gömlekte aksesuarlar boğmuş. Çanta desen ayrı hava. O yüzden puanım puanım 9. Başarılar.
NOT: Yorumlar sevdiğim ve kendi tarzıma göre değil. Genel olarak yorumlanmıştır. Renklerin uyumluğu, fizik bakımından kıyafet uyumluğu yarışmacının kıyafet tarzına göre yorumlanmıştır.
Oyum, tarzım olmasa da tam kombini ortaya çıkaran 8 numaraya. Herkese başarılar dilerim.
şu basenlerimi erştsem hemn atlşycam da şimdi kendimi rezil etmeye niyetim yokhatuunnnnnn seni ne zaman göreceğiz moda yarışmasında heee
ya çok merak ettım kim oldunuubendee boyuda uzun ya o ispanyol nasıl yakışmış
Yarismanin sonunda acikliyorum isimleri canim ogrenirsiniz :) bebem bebem fahriyemya çok merak ettım kim oldunuu
şu basenlerimi erştsem hemn atlşycam da şimdi kendimi rezil etmeye niyetim yok
Sen biliyorsun tabi ohhh ne alaaaYarismanin sonunda acikliyorum isimleri canim ogrenirsiniz :) bebem bebem fahriyem
En guzel tarafida bu sanirim :) islerimi halledip geldimmm.Sen biliyorsun tabi ohhh ne alaaa
İyiyim iyiyim çok şükür.. Sen nasıl oldun? Gelişme var mı?En guzel tarafida bu sanirim :) islerimi halledip geldimmm.
Nasilsin fistik :) iyi misin mide bulantin ishal falan gecti mi tatlim
Onumla gecmis olsun tikkacim. Bende bugun hastanedeydim ultrason cektirmeye gittim mubarek ne kadar sira varsa ve cok agirdilar. Birde sıkışık gelmemi soylediler. Su ic ic ic ac karnina sıkıstim acayipİyiyim iyiyim çok şükür.. Sen nasıl oldun? Gelişme var mı?
Ben de oy kullancam bu geceeeee :) sabirsizlaniyorim sonuclar ne alemde diye merak ediyorumm. Sonuclari gorunce takip etmesi cok heyecanli oluyor ya :)Kullandım oyumu ama ne yalan söyliyim ikisi de aceleyle sırf oyları göreyim diye çabucak karar verdimyarın buluşalım gidelim cınım
benim kazağım bile yoktur bi iki ancak hava çok soğuk diye giydim hazır giymişkende yarışmaya katılayım dedimSonuçta kimse bu yarışma için gidip de alışveriş yapmıyor öyle tv programlarında gördüğünüz gibi.. Elimizde o an neler varsa onları kullanmaya çalışıyoruz. Zaten tema da arkadaş ziyareti.. Ne giyilmesini bekliyordunuz ki?