- 6 Mart 2012
- 17.745
- 27.702
- 49
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bu kategoride sanırım ilk kez oy kullanıyorum.Oyumu 10 numaraya kullandım.Hepinize bol şanslar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A öyle deme , hemde büyük haksızlık olur tıkkacımYa ama haksızlık olmazdı bence.. Neden olsun ki? Görsen ne olur sankim?
Ben bildiğim halde beni de şüphe ettirdin ahahahaAlla alla. Acaba ben miyim. herkesten şüphe 3ttim şimdi
benim hiç öyle renk şeyim yoktur o an ne beğeniyorsam genelde hep gömlek giyerim renk renk kırmızı severim ben siyah pek giyinmemBen alıyorum en çok sevdiğim mas mavi olan bir berem var göstereyim mi:) mavi gri siyah tonlardaki bereleri çok seviyorum
kırmızı en sevmediğim renk
lisa iki oy hakkın varBu kategoride sanırım ilk kez oy kullanıyorum.Oyumu 10 numaraya kullandım.Hepinize bol şanslar diliyorum
Ben de tam tersi burcumdan kaynaklı herhalde kırmızıyla hiç uzaktan yakından alakam yokbenim hiç öyle renk şeyim yoktur o an ne beğeniyorsam genelde hep gömlek giyerim renk renk kırmızı severim ben siyah pek giyinmem
Ooooo kafeste ki kanarya gelmiş hoşgeldiniz efenimmNe kaynatıyonuz lennn
burcun ne ben başağımBen de tam tersi burcumdan kaynaklı herhalde kırmızıyla hiç uzaktan yakından alakam yok
yorumların çok güzel yarışma bitince eleştirilerine cevap vericem :))Ne kaynatıyonuz lennn
Boğa burcuyum başakları çok yakından tanırımburcun ne ben başağım
yorumların çok güzel yarışma bitince eleştirilerine cevap vericem :))
Vallaha birileri daldan dala konan çalışkuşu bense masum bir kanarya ahahah hoşbulmuş ama şarzı yüzde birmiş birazdan telefonu kapanacakmışOoooo kafeste ki kanarya gelmiş hoşgeldiniz efenimm
BencedeBiliyor musunuz çoğu üye tek oy kullandı bence..
Ben kurallara yazdım kaç oy kullanma hakkımızın olduğunuBiliyor musunuz çoğu üye tek oy kullandı bence..
Aa benim yükselenim boğa.. :) Aslen aslanım ama özelliklerini pek taşıdığımı düşünmüyorum. Misal dikkat çekmek bana göre değil hatta tam tersi Lider olmak da bana göre değil. Boğayı çok bilmiyorum ama..Boğa burcuyum başakları çok yakından tanırım
Yoksa onlardan biri de sen misin?Bencede
Ah fahriyem ahhhVallaha birileri daldan dala konan çalışkuşu bense masum bir kanarya ahahah hoşbulmuş ama şarzı yüzde birmiş birazdan telefonu kapanacakmış
bencede biz millet olarak pek okumuyoruz ne konsepti ne kuralları sanırım bi ben varım manyak gibi kitapların önsözünü bile okurumBiliyor musunuz çoğu üye tek oy kullandı bence..
benim ablamda boğa ama ben ona genelde ablalık yapıyormuşum gibi geliyor niyeyseBoğa burcuyum başakları çok yakından tanırım
Aa benim yükselenim boğa.. :) Aslen aslanım ama özelliklerini pek taşıdığımı düşünmüyorum. Misal dikkat çekmek bana göre değil hatta tam tersi Lider olmak da bana göre değil. Boğayı çok bilmiyorum ama..