- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bencede biz millet olarak pek okumuyoruz ne konsepti ne kuralları sanırım bi ben varım manyak gibi kitapların önsözünü belef okurum
benim ablamda boğa ama ben ona genelde ablalık yapıyormuşum gisig geliyor niyeyse
Vallaha catlayazammmm.. Yazık bana amaa. Bn gebe bir hatunummmeraktan çatla bebem hıh
Kuzum okumak güzeldir, iyi yapıyorsun valla, dikkatli olmak lazım :)
Demek ablan boğa he, dur bir soru sorcamm
Ablanın burcu ile ilgili en sevmediğin özelliği nedir
Ben bildiğim halde beni de şüphe ettirdin ahahaha
lisa iki oy hakkın var
Kız 9 ay bekliyorsun da 6 güncüğü mü beklemiycen yaa azcık çatla meraktanVallaha catlayazammmm.. Yazık bana amaa. Bn gebe bir hatunumm
bence aş eriyo 8 numarının kim olduğunu öğrenmeyeVallaha catlayazammmm.. Yazık bana amaa. Bn gebe bir hatunumm
hahaaaa o zaman çok basariliyim iknada
8 numara sen misin dostummNe kaynatıyonuz lennn
hahaha çok iyiydi bubence aş eriyo 8 numarının kim olduğunu öğrenmeye
aslında sonuç hep aynı oluyor tek oyda olsa iki oyda olsaYa evet biliyorum yemek yarışmasında da öyle ama ben iki oy kullanmayı başından beri onaylamadığım için tek oy kullanıyorum
Hani desen ki sen marga değilsin , biraz daha konuşsan kendimden şüphe etme noktasına gelicem ya
Cevap vereydi de hele gideydi barı
Hahahahahahaksız olduğu halde konuyu don lastiği gibi uzattıkça uzatırkurtulmak için haklısın deriz ama hala devam eder ölü taklidi bile işe yaramıyo
ben sana onun vereceği cevabı yazayımCevap vereydi de hele gideydi barı
Aynen öle.. Kimse ortaya çıksın. Vallaha kotubi niyetim yok sadece hayrnligimi dile getrcembence aş eriyo 8 numarının kim olduğunu öğrenmeye
Kuralları unutmayalımşimdi masumca bir şey sormak istiyorum sıfır çeken kaç kişi var ya da var mı ? kesin vardır beennn
Ondan duymadan tatmin olmam kiben sana onun vereceği cevabı yazayım
bilmiyorum diycek