En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oylama topiği

• Ankete Katılan
    538
  • Anket Kapalı .
Aman nazar değmesin, çok şükür

benim kazağım bile yoktur bi iki ancak hava çok soğuk diye giydim hazır giymişkende yarışmaya katılayım dedim
Aynen, benim de kazağım yok doğru düzgün.. Sırf burası için birkaç tane aldım çok soğuk oluyor diye..

Aman nazar değmesin, çok şükür

Aynen, benim de kazağım yok doğru düzgün.. Sırf burası için birkaç tane aldım çok soğuk oluyor diye..

Geçen sene bir alışveriş sitesinde kazaklar 5 liraya kadar inmişti, kk nın reklamlarında gördüm bir gittim renkli renkli bir sürü aldım ben bu konularda çok şanslıyım ya tikkam evin içinde veya bir yere giderken taytlarla falan çok iyi oluyor

Olsun canım benim bebiş doğduktan sonra sıkı bir rejime girersin hepsini atarsın :)
7. haftasındasın vay be haftalar günler ne çabuk geçiyor ya
Haklisin canm. Sağlıkla sihhatle bi kucağıma aliyim de inşallah .. Çabuk gecio da bi bana geçmişi. Hemen kucağıma gelsin su bulantilar bitsin istiyorum

Haklisin canm. Sağlıkla sihhatle bi kucağıma aliyim de inşallah .. Çabuk gecio da bi bana geçmişi. Hemen kucağıma gelsin su bulantilar bitsin istiyorum
Erken mi başladı bulantıların canım ? Ravzanın acayip midesi bulanıyor hele o yemek kokularından çok fena oluyorum diyor sürekli, o kadar etki ediyor mu

5 lira mııı? Bedavadan biraz pahalı

Ciddiyim kız , morlu giri sarılı beyazlı aldım aldım attım dolaba çok pahalı dimii bahar ayında almıştımm
Tekrar görürsen bize de haber ver bari.. Ben de gardrop yeniliyorum, evlenmeden alayım bol bol dedim. Kışlık epey bir tunik, hırka, pantolon falan aldım. Yaz gelse de biraz daha alışveriş yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…