En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

En tarz uye yarısması/bot-çizme-canta kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    335
  • Anket Kapalı .
kalk gidelim dionee kız valla filmler güzel kardeşim benime gittim iki gün önce en son bakayım tam sinema mevsimi herşeyaşktan diye bir film çıkacak ona da gidelim beraber güzele benziyor mısırlar benden
tamam buyuk boy al almıskenn .. ay burak var murat var tam bı goz banyosu o fılm

ay evet arkadaki kızlar film boyunca burak diye bayılıyordu zaten adam yakışıklı ama naparsın bak senin imzandanda bakıyor yandan yandan
evt ah ah analar neler doguruyor ıste ama murat daha bı hos sempatıklıgınden bı tık onde sankı dmı

6 numaraya ba-yıl-dım. Bakınca kendimi gördüm sandım. Yalnızca çanta-ayakkabı değil, tam anlamıyla tarz. Favorim.

4 numaranın da ayakkabı ve çantası çok hoşuma gitti.

Bir oy hakkım daha olsa 8 numaraya verirdimo minik çantası bir harika.
7
numarayı da es geçmeyeyim. Çok zarif duruyor.

kesinlikle bu aynısından bende de var zaten. Ayrıca hepsinin arasından kalite adeta parlıyo canım başarılar :) gerçi bizim insanımız kalitesize oy vermeyi sever ama yine de başarılar diliyorum sana :)
kalitesize oy veren zevksiz insanların yarıştığı bir yarışmayı neden bu kadar önemsiyorsun :)

Hanımlar,
rica ediyorum yarışmacıları eleştirirken sözlerinize dikkat edin, insanlar ellerinde ne varsa, imkanları ölçüsünde kombinleyip katılıyorlar, hepsini tebrik ediyorum, burada eleştirileceklerini bildikleri halde çok da cesaretliler, kendilerine olan özgüvenleri var, helal olsun hepsine.

Kimi gücü 15-20 liralık ürüne yeter, kiminin 1000-1500 liralık.
Burada marka yarışı yapılmıyor, kombin yarışması yapılıyor, kimseyi rencide etmeye hakkınız yok.
Kalite çulla giyimle olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…