- 12 Şubat 2015
- 6.466
- 15.573
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
yok cık baba tarafım yunanAa sende mi bulgar gocmenisin neresinden :))
göcmenler suslu oluyo zatenAynen ya biraz şıkır şıkır olalımm
Beni biliyosun süslüyüm ay çok güzel olur
patlamıs mısır alayım beraber gıdekKız bu aralar sinemada da çok güzel filmler var kitap okuyup geri kalan zamanlarda sinemaya gidiyorum değişik olarak
kalk gidelim dionee kız valla filmler güzel kardeşim benime gittim iki gün önce en son bakayım tam sinema mevsimi herşeyaşktan diye bir film çıkacak ona da gidelim beraber güzele benziyor mısırlar bendenpatlamıs mısır alayım beraber gıdek
tamam buyuk boy al almıskenn .. ay burak var murat var tam bı goz banyosu o fılmkalk gidelim dionee kız valla filmler güzel kardeşim benime gittim iki gün önce en son bakayım tam sinema mevsimi herşeyaşktan diye bir film çıkacak ona da gidelim beraber güzele benziyor mısırlar benden
yok cık baba tarafım yunan
anneannem dedem makedonyadan gelmıs
Himm bizimkiler kircali :))) evet ya süslü oluyoruZ ve güzel
ay evet arkadaki kızlar film boyunca burak diye bayılıyordu zaten adam yakışıklı ama naparsın bak senin imzandanda bakıyor yandan yandantamam buyuk boy al almıskenn .. ay burak var murat var tam bı goz banyosu o fılm
evtay evet arkadaki kızlar film boyunca burak diye bayılıyordu zaten adam yakışıklı ama naparsın bak senin imzandanda bakıyor yandan yandan
valla filmde çok tatlıydı ya tam eğlenmelik film iki yakışıklı aynı filmde olur mu hiç amaevtah ah analar neler doguruyor ıste ama murat daha bı hos sempatıklıgınden bı tık onde sankı dmı
Bende çok memnun oldum canım :)tanıstıgıma memnun oldum o zaman
Ayyy evet baby ya popom bir yere gelse azcik soluklanicam da hep bir is bir meskale beni buluyor eve gelincede iki cocuk ee ev is yemek fenayim canmEskiden bana ooo surekli geziyorsun derdin firarsın derdin şimdi senin yüzünü gören cennetlik
kesinlikle bu aynısından bende de var zaten. Ayrıca hepsinin arasından kalite adeta parlıyo canım başarılar :) gerçi bizim insanımız kalitesize oy vermeyi sever ama yine de başarılar diliyorum sana :)
saka mısın
kesinlikle bu aynısından bende de var zaten. Ayrıca hepsinin arasından kalite adeta parlıyo canım başarılar :) gerçi bizim insanımız kalitesize oy vermeyi sever ama yine de başarılar diliyorum sana :)
Siz şaka misiniz?saka mısın
kalitesize oy veren zevksiz insanların yarıştığı bir yarışmayı neden bu kadar önemsiyorsun :)kesinlikle bu aynısından bende de var zaten. Ayrıca hepsinin arasından kalite adeta parlıyo canım başarılar :) gerçi bizim insanımız kalitesize oy vermeyi sever ama yine de başarılar diliyorum sana :)