- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Yaa margayı nerde gördün :) herkes herkesi görüyor biliyor arkadaş, marga hanım bana yüzünü kesip atmıştı.Senin her halin tatlıdır gördüm valla güzelliğini
Hangi ilde yaşıyordun sen kuzum ? Bursada iki gündür hava güneşli güzel öyle yara yapacak kadar soğuk olmuyo burası
Çok önceden belki bir yıl olmuştur albüm yapıp kaldırmıştı bi tatlı bi güzel sormaYaa margayı nerde gördün :) herkes herkesi görüyor biliyor arkadaş, marga hanım bana yüzünü kesip atmıştı.
Napayım canım akşamüstü eşimle dolaştık yemek yedik geldik. TV'de çizgifilm izliyorum.Çok önceden belki bir yıl olmuştur albüm yapıp kaldırmıştı bi tatlı bi güzel sorma
Sen napiyosun bakalım bu akşam muhabbet edesim var cenem açıldı
Çizgifilm bende çok severim ya sirinleri falan izliyorum aradaNapayım canım akşamüstü eşimle dolaştık yemek yedik geldik. TV'de çizgifilm izliyorum.sen sevgilinle ayrı şehirde misin yoksa? Niye göremiyorsun 14 şubat'a kadar?
Aa üzüldüm ya ne sıklıkta görüşebiliyorsunuz? Başından beri uzakta mıydınız?Çizgifilm bende çok severim ya sirinleri falan izliyorum aradaevet canım 3 saat var aramızda fazla bulusamiyoruz
Ayda bir kere falan ama o zamanlarda da beraber kalıyoruz iki üç gün görüşüyoruz bi seferdeAa üzüldüm ya ne sıklıkta görüşebiliyorsunuz? Başından beri uzakta mıydınız?
Bn çizgifilmi mecburen izliyorum ya başka yerdeyiz evde çocuk var mecburen.
Kedi olan evde huzur oluyor ama bütün işi annenin olacak. :) kendi evinde al bence.Ayda bir kere falan ama o zamanlarda da beraber kalıyoruz iki üç gün görüşüyoruz bi seferde
Evet yaklaşık 10 yıl oldu tanışalı hep uzaktaydık
Benimde kedi aşkım kabardı ya çok istiyorum anneannem var evde istemiyo tüy yapar evi ne yapacaksın onu diyo
Sevgilimle mi ? Yaza nişan istiyoruz bakalım . Ama evliliğe tahminen 2 yıl falan var daha .Kedi olan evde huzur oluyor ama bütün işi annenin olacak. :) kendi evinde al bence.Sizde yok mu aynı evde yaşama planları canım.
Çirkinler ama tatlılar.Sevgilimle mi ? Yaza nişan istiyoruz bakalım . Ama evliliğe tahminen 2 yıl falan var daha .
İran kedisi istiyorum yaaa çok şirin
Evet tüy sorunu var ama bi alışırsam var ya hayvan bıkar artık onu sıkıştırmamdanÇirkinler ama tatlılar.Benim ailemin evinde kedi köpek var, insan huzur doluyor sevince. Ben de evde çok istiyorum uzun tüylü bi kedi ama sorumluluğunu alamıyorum, eşim kıl tüy sevmiyor, bütün gün kedinin kıllarını toplayamam ben.
Bak sana annemlerin minnoşu göstereyim özelden video atılabiliyorsa. Ben de mıncıklamaktan rahat bırakmıyorum.Evet tüy sorunu var ama bi alışırsam var ya hayvan bıkar artık onu sıkıştırmamdan
İçimde benim aşırı bi sevgi var sevgilimi bile bebek gibi seviyorum sıka sıka
Ayy at nolur atılır heraldeBak sana annemlerin minnoşu göstereyim özelden video atılabiliyorsa. Ben de mıncıklamaktan rahat bırakmıyorum.
shannam bu arada kendımı gostertebılırım ben degılımAyy at nolur atılır heralde
Aa ben sensin sandım vallashannam bu arada kendımı gostertebılırım ben degılım
cokerrcımm o sarkı sana da mı bulastıı ınanmorummmmBak sana annemlerin minnoşu göstereyim özelden video atılabiliyorsa. Ben de mıncıklamaktan rahat bırakmıyorum.
Benim de favorim ama bu versiyon.
Ayyy dilime dolandı gene bak deli gibi iki gün söylerim artıkBenim de favorim ama bu versiyon.
Benim de favorim ama bu versiyon.