En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

En tarz uye yarısması/bot-çizme-canta kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    335
  • Anket Kapalı .
Senin her halin tatlıdır gördüm valla güzelliğini
Hangi ilde yaşıyordun sen kuzum ? Bursada iki gündür hava güneşli güzel öyle yara yapacak kadar soğuk olmuyo burası
Yaa margayı nerde gördün :) herkes herkesi görüyor biliyor arkadaş, marga hanım bana yüzünü kesip atmıştı.

Yaa margayı nerde gördün :) herkes herkesi görüyor biliyor arkadaş, marga hanım bana yüzünü kesip atmıştı.
Çok önceden belki bir yıl olmuştur albüm yapıp kaldırmıştı bi tatlı bi güzel sorma
Sen napiyosun bakalım bu akşam muhabbet edesim var cenem açıldı

Çok önceden belki bir yıl olmuştur albüm yapıp kaldırmıştı bi tatlı bi güzel sorma
Sen napiyosun bakalım bu akşam muhabbet edesim var cenem açıldı
Napayım canım akşamüstü eşimle dolaştık yemek yedik geldik. TV'de çizgifilm izliyorum. sen sevgilinle ayrı şehirde misin yoksa? Niye göremiyorsun 14 şubat'a kadar?

Napayım canım akşamüstü eşimle dolaştık yemek yedik geldik. TV'de çizgifilm izliyorum. sen sevgilinle ayrı şehirde misin yoksa? Niye göremiyorsun 14 şubat'a kadar?
Çizgifilm bende çok severim ya sirinleri falan izliyorum arada evet canım 3 saat var aramızda fazla bulusamiyoruz

Çizgifilm bende çok severim ya sirinleri falan izliyorum arada evet canım 3 saat var aramızda fazla bulusamiyoruz
Aa üzüldüm ya ne sıklıkta görüşebiliyorsunuz? Başından beri uzakta mıydınız?
Bn çizgifilmi mecburen izliyorum ya başka yerdeyiz evde çocuk var mecburen.

Aa üzüldüm ya ne sıklıkta görüşebiliyorsunuz? Başından beri uzakta mıydınız?
Bn çizgifilmi mecburen izliyorum ya başka yerdeyiz evde çocuk var mecburen.
Ayda bir kere falan ama o zamanlarda da beraber kalıyoruz iki üç gün görüşüyoruz bi seferde
Evet yaklaşık 10 yıl oldu tanışalı hep uzaktaydık
Benimde kedi aşkım kabardı ya çok istiyorum anneannem var evde istemiyo tüy yapar evi ne yapacaksın onu diyo

Kedi olan evde huzur oluyor ama bütün işi annenin olacak. :) kendi evinde al bence. Sizde yok mu aynı evde yaşama planları canım.

Kedi olan evde huzur oluyor ama bütün işi annenin olacak. :) kendi evinde al bence. Sizde yok mu aynı evde yaşama planları canım.
Sevgilimle mi ? Yaza nişan istiyoruz bakalım . Ama evliliğe tahminen 2 yıl falan var daha .
İran kedisi istiyorum yaaa çok şirin

Sevgilimle mi ? Yaza nişan istiyoruz bakalım . Ama evliliğe tahminen 2 yıl falan var daha .
İran kedisi istiyorum yaaa çok şirin
Çirkinler ama tatlılar. Benim ailemin evinde kedi köpek var, insan huzur doluyor sevince. Ben de evde çok istiyorum uzun tüylü bi kedi ama sorumluluğunu alamıyorum, eşim kıl tüy sevmiyor, bütün gün kedinin kıllarını toplayamam ben.

Evet tüy sorunu var ama bi alışırsam var ya hayvan bıkar artık onu sıkıştırmamdan
İçimde benim aşırı bi sevgi var sevgilimi bile bebek gibi seviyorum sıka sıka

Evet tüy sorunu var ama bi alışırsam var ya hayvan bıkar artık onu sıkıştırmamdan
İçimde benim aşırı bi sevgi var sevgilimi bile bebek gibi seviyorum sıka sıka
Bak sana annemlerin minnoşu göstereyim özelden video atılabiliyorsa. Ben de mıncıklamaktan rahat bırakmıyorum.

shannam bu arada kendımı gostertebılırım ben degılım
Aa ben sensin sandım valla
Ama seni hep öyle biri gibi düşünüyodum hani insan hayalinde canlandırır ya
Göstert kendini

Benim de favorim ama bu versiyon.
bugun tesaduf tv de gordum kanalları dolasırken
adayı gelmıs songülcüğümün agzında dıs mı yok konusurken oyle geldı de dıyo
adam da bıkacı eksık evet

kadın hıc bakmadan kafa yukarda caya cıkardı

Heyoooooooooooooo birileri var mııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…