- 9 Ocak 2015
- 19.110
- 79.537
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Sen aşksınnnn amaaaoh iyi yırttım o vakit bir ay sonra cevap verebilirim sorduğun sorulara aahhahah
Böyle zor soruları nerden buluyorsun fahriyem yaaSen aşksınnnn amaaautandiriyon beni bebekimm
Kırk kere söylüyorum sana şöyle hayatın kolay cevaplanabilen sorularını getir bana diyorum ahahaSen aşksınnnn amaaautandiriyon beni bebekimm
Iyi kombinler var gerçekten bende bidahaki yarışmada daha da iddiali olmayı planlıyorumçok zor çoook karar veremiyorum en iyisi biraz daha beklemek
Bu demek oluyor ki marga haydiiii yeni konsept fikirleri alIyi kombinler var gerçekten bende bidahaki yarışmada daha da iddiali olmayı planlıyorum
Hadi cevapla sinirlenmeye basliyicam birazdanKırk kere söylüyorum sana şöyle hayatın kolay cevaplanabilen sorularını getir bana diyorum ahaha
Çok zeküyümBöyle zor soruları nerden buluyorsun fahriyem yaa
Sevgililer günü olabilir mesela sevgilimizle eğlenceye gitmek gibi :)))Bu demek oluyor ki marga haydiiii yeni konsept fikirleri al
Tamam ablacım ne kızıyorsun cevapladım her soruyuuHadi cevapla sinirlenmeye basliyicam birazdancok kolay bi kerem
yazarken en başa gittim geldim de ondan zor geldi herhalde ablacım taam kızmaaaÇok zeküyümkizım soru iste neresi zor
aaa sahi sevgililer günü geliyor değil miiiSevgililer günü olabilir mesela sevgilimizle eğlenceye gitmek gibi :)))
Aferin ablasının gülüsüneTamam ablacım ne kızıyorsun cevapladım her soruyuu
Bak konsepti buldum sana isteaaa sahi sevgililer günü geliyor değil miiiaklımdan çıkmış gitmişş
pek iyi sayılmam canım böbrekte taş varmış düşsün diye uğraşıyorum kum döküyormuşum ara ara kıvranıyorum sen nasılsın? bu yarışmaya katılacaktım ama eşim çekmedi fotoğraflarımısağlık olsun canım benim :) nasılsın ?
Kız bu aralar sinemada da çok güzel filmler var kitap okuyup geri kalan zamanlarda sinemaya gidiyorum değişik olaraksen her zaman kitap okuyorsun ki sanki yeni başlamışsın gibi yazmışsınbilmediğim bir şey söylee
İnşallah canım isim düşündünüz mü
ablacım benim yaaaaaa bir şekerpare yapta yiyelimmAferin ablasının gülüsüne
Olabilir ama tarihlere denk getirmek lazım .Bak konsepti buldum sana iste
çok geçmiş olsun canım fena ağrın olur senin ya :/ dikkat et kendineeeeeepek iyi sayılmam canım böbrekte taş varmış düşsün diye uğraşıyorum kum döküyormuşum ara ara kıvranıyorum sen nasılsın? bu yarışmaya katılacaktım ama eşim çekmedi fotoğraflarımı
Aynen ya biraz şıkır şıkır olalımmOlabilir ama tarihlere denk getirmek lazım .
Biraz abiyeleştirsek mi ne..
Gece yemekleri falan