En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

En tarz uye yarısması/bot-çizme-canta kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    335
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar, ailemle olduğum için pek gelemiyorum neler yapıyorsunuz bakalım? Tek tek yorum yapmayı çok istiyordum ama sanırım yapamayacağım bu seferlik..
Çok sönük buralar, kimse gelmiyor. :) Hele toplu yorum yapan hiç yok. :KK43: Katılmadığım zamanlar daha canlı geçerdi yarışma. Bir daha katılmayacağım ben de çok sıkıcı. :KK53:

Çok sönük buralar, kimse gelmiyor. :) Hele toplu yorum yapan hiç yok. :KK43: Katılmadığım zamanlar daha canlı geçerdi yarışma. Bir daha katılmayacağım ben de çok sıkıcı. :KK53:
Evet aynen, şöyle bir baktım da toplu yorum yapan yok gibi.. Ben de katılmam artık.. Amaç oy almak değil eleştirilmek benim için..

Aynen ya eskiden toplu yorumlar olurdu :KK70:
Biz katıldık yok yorum adam akıllı :KK70:

Benim canım çooooook sıkılıyoooo :mad:
İki çift laf edecek kimse de yok :mad:

selam şeker ben varım derim bitti dışarı çıkmadan önce bir bakayım dedim :) niye sıkılıyor bakayım
Sevgilim işte mesai kaldıı bende tek başına öye bakınıyorm pc de :p
Bakıyorum ne yorum var ne oy var :KK61:

Oyunu ne zaman kullanacaksın bakalım fıstık :KK8:
Eve geldiğimde kullanırım canım
Bende benimkini bekliyorummm .

feci halde ağzım burnum yara oldu ya, soğuktan çatır çatır çatladı her yerimmmmm shannaaaaaa

gel bıraklım cocukları birlikte çıkalımm bir yemek yer kahve içer geliriz :cool::cool:

Eve geldiğimde kullanırım canım
Bende benimkini bekliyorummm .

feci halde ağzım burnum yara oldu ya, soğuktan çatır çatır çatladı her yerimmmmm shannaaaaaa

gel bıraklım cocukları birlikte çıkalımm bir yemek yer kahve içer geliriz :cool::cool:
Kıyamam ya nemlendirici sürseydin keşke :KK43:
Oh ne güzel biz uzaklardayız 14 şubatta buluşucaz kısmetse :)))
Ne iyi olurdu valla ne dedikodu yapardık :KK70:

Kıyamam ya nemlendirici sürseydin keşke :KK43:
Oh ne güzel biz uzaklardayız 14 şubatta buluşucaz kısmetse :)))
Ne iyi olurdu valla ne dedikodu yapardık :KK70:
Çok güzel olurdu valla :) sürüyorum sürüyorum ama fayda etmiyor iki gündür yoğun şekilde, esneyemiyorum dudaklarımın kenarında sanki diş macunu kurumuşcasınaaaa yanıyor kızarıyor soyuluyooor :KK70: iğrenç bir görüntüm var çok açıklayıcı oldu mu ahahah

Çok güzel olurdu valla :) sürüyorum sürüyorum ama fayda etmiyor iki gündür yoğun şekilde, esneyemiyorum dudaklarımın kenarında sanki diş macunu kurumuşcasınaaaa yanıyor kızarıyor soyuluyooor :KK70: iğrenç bir görüntüm var çok açıklayıcı oldu mu ahahah
Senin her halin tatlıdır gördüm valla güzelliğini :KK8:
Hangi ilde yaşıyordun sen kuzum ? Bursada iki gündür hava güneşli güzel öyle yara yapacak kadar soğuk olmuyo burası :KK73:

istanbul da yaşıyorum bebeğim burda hava kapalıydı bugün şuanda da esiyor :)
kız o kadar kar yağdı çok cici bereler atkılar eldiven ve bileklikler aldım ama gel gör ki kar yağmıyo artık aahhaha :KK70:

istanbul da yaşıyorum bebeğim burda hava kapalıydı bugün şuanda da esiyor :)
kız o kadar kar yağdı çok cici bereler atkılar eldiven ve bileklikler aldım ama gel gör ki kar yağmıyo artık aahhaha :KK70:
Bende çok tatlı bi sapka aldım her gören bayiliyo :KK70: yarışma bitsin koyarım eski türk filmlerindeki zengin kadınlar gibi oluyorum :KK70:

X