En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

En tarz uye yarısması/bot-çizme-canta kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    335
  • Anket Kapalı .
Aynen kaç yarışmadır sokak modasına uygun temalar belirliyoruz bu sefer abiyeleşmemiz lazımmmmm BİLMEMM Mİİİİ süslü pakizeee seniiii
Hihihih valla çok güzel olurr öyle yapalım . Şimdiden başlarım ne giysem düşünmeye
Bende bi başladım tam oldu yarışmaya
Konseptler bile düşünüyorum

Hihihih valla çok güzel olurr öyle yapalım . Şimdiden başlarım ne giysem düşünmeye
Bende bi başladım tam oldu yarışmaya
Konseptler bile düşünüyorum
Bağımlılık yapıyor bir süre sonraa

sıcaklık artıcak diyolla , bahar için alışverişe mi çıksak ne etsek

Bağımlılık yapıyor bir süre sonraa

sıcaklık artıcak diyolla , bahar için alışverişe mi çıksak ne etsek
Param yok fakirim bi sürü kıyafet var annem kızıo artık dolabı açtığında kafamıza döküldüğü için
valla yapıyomuş ya bunca zaman niye katılmamışım hayret

Param yok fakirim bi sürü kıyafet var annem kızıo artık dolabı açtığında kafamıza döküldüğü için
valla yapıyomuş ya bunca zaman niye katılmamışım hayret
Hatırlar mısın bilmem bu yarışma ilk açıldığında sana özelden gelip bak gel tam senlik dediğimi hatırlıyorummmm o zamanlar kısa bir süreliğine ara vermiştin sanırımmm bişi biliyozda söylüyozz hıh trip aticiğimmm Feraceli ye inat hıh

ya köfte patatesten ne ara düğün mevzusuna bağladın olayıııı
sanarsın pasta masta dedim ahahahaha

kuru fasulye desem kim bilir nereye bağlayacaktın mevzuyu
Eee sen benim gibi beynini kapsamlı çalıstırmıyon yoruldum dedin ya hani alısveriş iş güç falan ondan yoruldun sandım of marga ya

Tribini yerim
Kıyamam valla ya yazmıştın iki yarışma için ama benim moralime bağlı bunlar işte
İkizler burcu da değilim ama
Bu aralar iyiyim maşallah diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…