- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Güzel isim :)Dusunuyoruz canim her hafta baska bir isim belirliyoruz nolcak boyle bilmiyorum :) En son dusundugumuz isim Yasemin
Tamam kusum yapalım hemenablacım benim yaaaaaa bir şekerpare yapta yiyelimm
Aynen kaç yarışmadır sokak modasına uygun temalar belirliyoruz bu sefer abiyeleşmemiz lazımmmmm BİLMEMM Mİİİİ süslü pakizeee seniiiiAynen ya biraz şıkır şıkır olalımm
Beni biliyosun süslüyüm ay çok güzel olur
Yapalım hadiiiiTamam kusum yapalım hemen
He bak onla biz aynı şehirdeyiz yapar sana geliriz olurmu margisYapalım hadiiiiAusencia feci güzel yapar... parmaklarını yersin fahriyeeeee
HihihihAynen kaç yarışmadır sokak modasına uygun temalar belirliyoruz bu sefer abiyeleşmemiz lazımmmmm BİLMEMM Mİİİİ süslü pakizeee seniiii
Oluuurrrr sende portili kek yap banaaHe bak onla biz aynı şehirdeyiz yapar sana geliriz olurmu margis
Bağımlılık yapıyor bir süre sonraaHihihihvalla çok güzel olurr öyle yapalım . Şimdiden başlarım ne giysem düşünmeye
Bende bi başladım tam oldu yarışmaya
Konseptler bile düşünüyorum
Param yok fakirimBağımlılık yapıyor bir süre sonraa
sıcaklık artıcak diyolla , bahar için alışverişe mi çıksak ne etsek
TamamOluuurrrr sende portili kek yap banaa
Hatırlar mısın bilmem bu yarışma ilk açıldığında sana özelden gelip bak gel tam senlik dediğimi hatırlıyorummmm o zamanlar kısa bir süreliğine ara vermiştin sanırımmm bişi biliyozda söylüyozz hıh trip aticiğimmmParam yok fakirimbi sürü kıyafet var annem kızıo artık dolabı açtığında kafamıza döküldüğü için
valla yapıyomuş ya bunca zaman niye katılmamışım hayret
Bugün çok yoruldum fahriyem ya, pilim bitti bitecekkk benimkini bekliyorummmm acıktımmmTamamne bugün böyle hep çikin suratsız sımayliler bakem döverim heee seni gül biraz len
Aaa bizim öglen yememiz öyleyidiBugün çok yoruldum fahriyem ya, pilim bitti bitecekkk benimkini bekliyorummmm acıktımmmakşama yemekte köfte patates salata var gelin
ya köfte patatesten ne ara düğün mevzusuna bağladın olayııııAaa bizim öglen yememiz öyleyidiaman düğün hazırlıklarımı yoksam
Eee sen benim gibi beynini kapsamlı çalıstırmıyon yoruldum dedin ya hani alısveriş iş güç falan ondan yoruldun sandım of marga yaya köfte patatesten ne ara düğün mevzusuna bağladın olayıııı
sanarsın pasta masta dedim ahahahaha
kuru fasulye desem kim bilir nereye bağlayacaktın mevzuyu
Tribini yerimHatırlar mısın bilmem bu yarışma ilk açıldığında sana özelden gelip bak gel tam senlik dediğimi hatırlıyorummmm o zamanlar kısa bir süreliğine ara vermiştin sanırımmm bişi biliyozda söylüyozz hıh trip aticiğimmmFeraceli ye inat hıh
Yapalım hadiiiiAusencia feci güzel yapar... parmaklarını yersin fahriyeeeee
ayy sıtee bı gocmen daha buldumTribini yerim
Kıyamam valla ya yazmıştın iki yarışma için ama benim moralime bağlı bunlar işte
İkizler burcu da değilim ama
Bu aralar iyiyim maşallah diyeyim
Aa sende mi bulgar gocmenisin neresinden :))