En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

En tarz uye yarısması/bot-çizme-canta kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    335
  • Anket Kapalı .
Aynen kaç yarışmadır sokak modasına uygun temalar belirliyoruz bu sefer abiyeleşmemiz lazımmmmm BİLMEMM Mİİİİ süslü pakizeee seniiii :KK22::KK22::KK22:
Hihihih :KK45: valla çok güzel olurr öyle yapalım . Şimdiden başlarım ne giysem düşünmeye :KK70:
Bende bi başladım tam oldu yarışmaya :KK70:
Konseptler bile düşünüyorum :63:

Hihihih :KK45: valla çok güzel olurr öyle yapalım . Şimdiden başlarım ne giysem düşünmeye :KK70:
Bende bi başladım tam oldu yarışmaya :KK70:
Konseptler bile düşünüyorum :63:
Bağımlılık yapıyor bir süre sonraa :KK49:

sıcaklık artıcak diyolla , bahar için alışverişe mi çıksak ne etsek:mad:

Bağımlılık yapıyor bir süre sonraa :KK49:

sıcaklık artıcak diyolla , bahar için alışverişe mi çıksak ne etsek:mad:
Param yok fakirim :mad: bi sürü kıyafet var annem kızıo artık dolabı açtığında kafamıza döküldüğü için :KK70:
valla yapıyomuş ya bunca zaman niye katılmamışım hayret :KK50:

Param yok fakirim :mad: bi sürü kıyafet var annem kızıo artık dolabı açtığında kafamıza döküldüğü için :KK70:
valla yapıyomuş ya bunca zaman niye katılmamışım hayret :KK50:
Hatırlar mısın bilmem bu yarışma ilk açıldığında sana özelden gelip bak gel tam senlik dediğimi hatırlıyorummmm o zamanlar kısa bir süreliğine ara vermiştin sanırımmm bişi biliyozda söylüyozz hıh trip aticiğimmm Feraceli Feraceli ye inat hıh :KK12::KK12::KK12:

ya köfte patatesten ne ara düğün mevzusuna bağladın olayıııı :KK53:
sanarsın pasta masta dedim ahahahaha :KK53::KK53:

kuru fasulye desem kim bilir nereye bağlayacaktın mevzuyu:KK53:
Eee sen benim gibi beynini kapsamlı çalıstırmıyon yoruldum dedin ya hani alısveriş iş güç falan ondan yoruldun sandım of marga ya :63:

Hatırlar mısın bilmem bu yarışma ilk açıldığında sana özelden gelip bak gel tam senlik dediğimi hatırlıyorummmm o zamanlar kısa bir süreliğine ara vermiştin sanırımmm bişi biliyozda söylüyozz hıh trip aticiğimmm Feraceli Feraceli ye inat hıh :KK12::KK12::KK12:
Tribini yerim :KK70:
Kıyamam valla ya yazmıştın iki yarışma için ama benim moralime bağlı bunlar işte :KK70:
İkizler burcu da değilim ama :KK70:
Bu aralar iyiyim maşallah diyeyim :KK70:

X