- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Çok sönük buralar, kimse gelmiyor. :) Hele toplu yorum yapan hiç yok.Selam kızlar, ailemle olduğum için pek gelemiyorum neler yapıyorsunuz bakalım? Tek tek yorum yapmayı çok istiyordum ama sanırım yapamayacağım bu seferlik..
Evet aynen, şöyle bir baktım da toplu yorum yapan yok gibi.. Ben de katılmam artık.. Amaç oy almak değil eleştirilmek benim için..Çok sönük buralar, kimse gelmiyor. :) Hele toplu yorum yapan hiç yok.Katılmadığım zamanlar daha canlı geçerdi yarışma. Bir daha katılmayacağım ben de çok sıkıcı.
Aynen ya eskiden toplu yorumlar olurduÇok sönük buralar, kimse gelmiyor. :) Hele toplu yorum yapan hiç yok.Katılmadığım zamanlar daha canlı geçerdi yarışma. Bir daha katılmayacağım ben de çok sıkıcı.
selam şeker ben varım dersim bitti dışarı çıkmadan önce bir bakayım dedim :) niye sıkılıyor bakayımBenim canım çooooook sıkılıyoooo
İki çift laf edecek kimse de yok
Sevgilim işte mesai kaldıı bende tek başına öye bakınıyorm pc deselam şeker ben varım derim bitti dışarı çıkmadan önce bir bakayım dedim :) niye sıkılıyor bakayım
Oyunu ne zaman kullanacaksın bakalım fıstıkselam şeker ben varım dersim bitti dışarı çıkmadan önce bir bakayım dedim :) niye sıkılıyor bakayım
Eve geldiğimde kullanırım canımOyunu ne zaman kullanacaksın bakalım fıstık
Jooooookkeeeeeeer seni yirimmmmmÇok sönük buralar, kimse gelmiyor. :) Hele toplu yorum yapan hiç yok.Katılmadığım zamanlar daha canlı geçerdi yarışma. Bir daha katılmayacağım ben de çok sıkıcı.
Hasret gider canımmm :)Selam kızlar, ailemle olduğum için pek gelemiyorum neler yapıyorsunuz bakalım? Tek tek yorum yapmayı çok istiyordum ama sanırım yapamayacağım bu seferlik..
Kıyamam ya nemlendirici sürseydin keşkeEve geldiğimde kullanırım canım
Bende benimkini bekliyorummm .
feci halde ağzım burnum yara oldu ya, soğuktan çatır çatır çatladı her yerimmmmm shannaaaaaa
gel bıraklım cocukları birlikte çıkalımm bir yemek yer kahve içer geliriz
Çok güzel olurdu valla :) sürüyorum sürüyorum ama fayda etmiyor iki gündür yoğun şekilde, esneyemiyorum dudaklarımın kenarında sanki diş macunu kurumuşcasınaaaa yanıyor kızarıyor soyuluyooorKıyamam ya nemlendirici sürseydin keşke
Oh ne güzel biz uzaklardayız 14 şubatta buluşucaz kısmetse :)))
Ne iyi olurdu valla ne dedikodu yapardık
Senin her halin tatlıdır gördüm valla güzelliğiniÇok güzel olurdu valla :) sürüyorum sürüyorum ama fayda etmiyor iki gündür yoğun şekilde, esneyemiyorum dudaklarımın kenarında sanki diş macunu kurumuşcasınaaaa yanıyor kızarıyor soyuluyoooriğrenç bir görüntüm var çok açıklayıcı oldu mu ahahah
Alıntı yapmayı unutmuşum ahahaSenin her halin tatlıdır gördüm valla güzelliğini
Hangi ilde yaşıyordun sen kuzum ? Bursada iki gündür hava güneşli güzel öyle yara yapacak kadar soğuk olmuyo burası
Bende çok tatlı bi sapka aldım her gören bayiliyoistanbul da yaşıyorum bebeğim burda hava kapalıydı bugün şuanda da esiyor :)
kız o kadar kar yağdı çok cici bereler atkılar eldiven ve bileklikler aldım ama gel gör ki kar yağmıyo artık aahhaha
hahahaha saçlarıda kabarık yaptın mıBende çok tatlı bi sapka aldım her gören bayiliyoyarışma bitsin koyarım eski türk filmlerindeki zengin kadınlar gibi oluyorum
Zaten dalgali ya bi de kırmızı rujhahahaha saçlarıda kabarık yaptın mıtamamdır