En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

bende katıldım ilkkez . iddam pek yok benimde ya hadi bakalım
ne güzel hep beraber takılırız burda yarışma başlayınca bakalım neler olacak belli olmaz belki senin tarz iyidir beğeniriz herşey olabilir başarılar sanada

şş bende katıldım ona göre
iddialı bir yarışmacı katılmış vay be madalyasıyla geziyor arkadaş bir madalya daha neden olmasın değil mi ezgi hadi bakalım bohemde neler olacak acaba kaç kişi katıldı çok merak ediyorum bende

Son gune dogru agzimdan yaklasik degerleri denklemleri kaciririm siz merah etmeyin

Kimse unutmuyor kuzum ben hatirlatiyorum merak etmeyin marga tam gaz calisiyoreee :)

Seninle de konusmuyorum sen git dun ku bebeyi bize tercih et. Ben bu foruma geldigimde ilk kime selam vermistim. Ikizlerin annesine demi.

Nerde o beni cok seven kadin

Ask olsun da ask olsun
Kim söyledi sevmediği Bak kendinde söylüyorsun foruma ilk geldiğinde yapmışsın bunları şimdi öyle degil duyguların

Kim söyledi sevmediği Bak kendinde söylüyorsun foruma ilk geldiğinde yapmışsın bunları şimdi öyle degil duyguların
Yaaaaa pcm de sorun var telefondan askimi duygularimi nasil ifade edeyim.

Sigmiyor ki parmaklarim ekranaaaaaa

Sen beni sevmiyorsun artik

Harbi beni her aradiginda oyle diyor

Beni seviyo seni sevmiyo diyo dalga geciyi benleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…