- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aynenhadi bakalım.
başarılar o zaman bize
ne güzel hep beraber takılırız burda yarışma başlayınca bakalım neler olacakbende katıldım ilkkez . iddam pek yok benimde ya hadi bakalım
iddialı bir yarışmacı katılmış vay beşş bende katıldım ona göre
Altin artti sana gumus madalya takariz kazanirsan tabişş bende katıldım ona göre
Bana siir yaz oyle cevap vercem sana :)Selaaammm şekerler
Son gune dogru agzimdan yaklasik degerleri denklemleri kaciririm siz merah etmeyinne güzel hep beraber takılırız burda yarışma başlayınca bakalım neler olacakbelli olmaz belki senin tarz iyidir beğeniriz herşey olabilir başarılar sanada
iddialı bir yarışmacı katılmış vay bemadalyasıyla geziyor arkadaş bir madalya daha neden olmasın değil mi ezgi hadi bakalım bohemde neler olacak acaba kaç kişi katıldı çok merak ediyorum bende
Oylama da gorecegiz hanimlar :) bence herkes muhtesem. Beni dedi dersiniz..bende katıldım ilkkez . iddam pek yok benimde ya hadi bakalım
Marga çok kıskandın değil miBana siir yaz oyle cevap vercem sana :)
Seninle de konusmuyorum sen git dun ku bebeyi bize tercih et. Ben bu foruma geldigimde ilk kime selam vermistim. Ikizlerin annesine demi.Marga çok kıskandın değil mi
Kimse unutmuyor kuzum ben hatirlatiyorum merak etmeyin marga tam gaz calisiyoreee :)süre çok uzun ya insan unutuyor yarışamayı bence azıcık kısa olsaymış iyidi daha 15 gün var ya bitmiyor katılım süresi ben en son ilkbahar kombinine katılmıştım o sıralar çok yoğundum yarışmaya katıldığımı unutmuştum ciddi olarak hatta iyiki unutmuşum sondan birinci olmuşum unuttuğum iyi olmuş hayırlı olsun bende katıldım bu yarışmaya sonuncu olmakta güzel bişey bence önemli olan katılmak iddialı mısın bu tarz senlik mi peki
Ben niye yaziyom nevos yazsin. Sonuçta bu işlerin uzmani oBana siir yaz oyle cevap vercem sana :)
O kadar cok sey paylasip birbirimizin kirli donlarini camasirlarini ortaya dokmedik miiiBen niye yaziyom nevos yazsin. Sonuçta bu işlerin uzmani o
Kim söyledi sevmediğiSeninle de konusmuyorum sen git dun ku bebeyi bize tercih et. Ben bu foruma geldigimde ilk kime selam vermistim. Ikizlerin annesine demi.
Nerde o beni cok seven kadin
Ask olsun da ask olsun
Karıştırma o mevzulari simdiO kadar cok sey paylasip birbirimizin kirli donlarini camasirlarini ortaya dokmedik miii
Ask olsun da ask olsun
Evi yedi galibaNerde benim pinkom ya.. nerdeeeeeeeeee
Yaaaaa pcm de sorun var telefondan askimi duygularimi nasil ifade edeyim.Kim söyledi sevmediğiBak kendinde söylüyorsun foruma ilk geldiğinde yapmışsın bunları şimdi öyle degil duyguların