- 30 Haziran 2013
- 21.030
- 16.280
- Konu Sahibi Huy Meselesi
ben de becel sevıyorummmOwww adreee sana seviyoruuummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de becel sevıyorummmOwww adreee sana seviyoruuummm
Teremyagi da seviyorum aslindaben de becel sevıyorummm
ben has tereyağ severım gardaşşşTeremyagi da seviyorum aslinda
Gardas miiii
benim canım yanmaz gardaşşşş
niye kan ölçtürcen canım hayırdırBenim sabah kahvaltıma bakar mısın çubuk yiyorum ya
kırt kırt , neyseki verdim amacım formumu korumak hafta içi kan ölçümüne gitcem
Ben de katıldım diye bakıyorum ama buralar hep boş. Bi yarışmaya katıldım ölü çıktı.buralar çok sessiz kalmış yorum yapanların yarısı banlı galiba zaten umarım süreleri kısadır
ayrıca bu konu kimseyi sarmadı galiba neden bu kadar az sayfa ilerlemiş burda olanlarda yok marga sen nasılsın ne yapıyorsun sen buralardasındır bence
süre çok uzun ya insan unutuyor yarışamayı bence azıcık kısa olsaymış iyidi daha 15 gün var ya bitmiyor katılım süresi ben en son ilkbahar kombinine katılmıştım o sıralar çok yoğundum yarışmaya katıldığımı unutmuştum ciddi olarak hatta iyiki unutmuşum sondan birinci olmuşum unuttuğum iyi olmuş hayırlı olsun bende katıldım bu yarışmaya sonuncu olmakta güzel bişey bence önemli olan katılmak iddialı mısın bu tarz senlik mi pekiBen de katıldım diye bakıyorum ama buralar hep boş. Bi yarışmaya katıldım ölü çıktı.
Hıı rakibiz ha : )) başarılar sana da. tarz benim de iddialı değilim çok iddialı giyinenler olabiliyor, o yüzden. Ama hep içimde kalıyordu, yemek yarışmalarına katılayım dedim üşendim. Giyimlere de üşendim ama bu sefer yeter artık gözüm kalıyor dedim. : )) çok katılım olmayacak herhalde.süre çok uzun ya insan unutuyor yarışamayı bence azıcık kısa olsaymış iyidi daha 15 gün var ya bitmiyor katılım süresi ben en son ilkbahar kombinine katılmıştım o sıralar çok yoğundum yarışmaya katıldığımı unutmuştum ciddi olarak hatta iyiki unutmuşum sondan birinci olmuşum unuttuğum iyi olmuş hayırlı olsun bende katıldım bu yarışmaya sonuncu olmakta güzel bişey bence önemli olan katılmak iddialı mısın bu tarz senlik mi peki
bende üşeniyordum geçen sefer katıldım ilk defa ama dediğim gibi unuttuğum için heyecanını yaşayamadım doya doya sonuncu olamadım bir daha katılayım dedim olsun ya iddialı olmasakta içimizde kalmasın ama çok iddialı arkadaşlar var bencede ama belli olmaz belki bu sefer biz iddialıyızdır kimse katılmazsa baya iddialı olma şansımız artarHıı rakibiz ha : )) başarılar sana da. tarz benim de iddialı değilim çok iddialı giyinenler olabiliyor, o yüzden. Ama hep içimde kalıyordu, yemek yarışmalarına katılayım dedim üşendim. Giyimlere de üşendim ama bu sefer yeter artık gözüm kalıyor dedim. : )) çok katılım olmayacak herhalde.
Aynen hadi bakalım.bende üşeniyordum geçen sefer katıldım ilk defa ama dediğim gibi unuttuğum için heyecanını yaşayamadım doya doya sonuncu olamadım bir daha katılayım dedim olsun ya iddialı olmasakta içimizde kalmasın ama çok iddialı arkadaşlar var bencede ama belli olmaz belki bu sefer biz iddialıyızdır kimse katılmazsa baya iddialı olma şansımız artar