- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
seni kocaman seviyorum ben margammmOf bu kadar iyi taniyon beni artik yirim seni yaaaa.
Sence gonulluler mi alir unlululer mi
Bence de oyle geliyor. Hakan ne kadar cok agladi dimi. Ne kadar zor hasretlik ya.seni kocaman seviyorum ben margammm
Ünlüler alacak bence. Sence?
Pek emin değilimSeni sevdigime de inanmiyon
Ay hiç sevmiyorum hakani pek etkilenmedim o yüzdenBence de oyle geliyor. Hakan ne kadar cok agladi dimi. Ne kadar zor hasretlik ya.
Allahim kimseyi ayri birakmasin sevdiklerinden
O değil de Cumartesi den beri Hergün pasta yiyorum. Değişik değişik hemde. Biri bana dur desin
Sen neden hem erkek hemde bir kaç sene önce doğmadın yaPinkom onume bir peynir ekmek koysun daha hic bir sey istemem beeeeeeee eli degsin yeter.
Yok ya hep aynıydı.. Incelikten eser yok adamdaIlk evlendiklerinde kocası da öyleymiş
Pinkooommm duuuurrrrrO değil de Cumartesi den berş Hergün pasta yiyorum. Değişik değişik hemde. Biri bana dur desin
Yarın belli olacak ne kadar etkili olduğuPinkooommm duuuurrrrrumarım etkili olmuştur
Hayırlısı be gülümYarın belli olacak ne kadar etkili olduğu
Acaba geçen gün içtiğim hap işe mi yaramadı?
Ahanda pc me kavuştum , benden çekeceğin var hatun !Pinkooommm duuuurrrrrumarım etkili olmuştur
afiyet olsun canım bizde de misafir iki gündür ne kadar açma börek pasta vs varsa yedim , şiştim neyseki az önce sporumu yaptım rahatımO değil de Cumartesi den beri Hergün pasta yiyorum. Değişik değişik hemde. Biri bana dur desin
Ben yapamıyorum ya, ofise gidiyorum yine. Döndüğümde yemek yapıp uyuyorum bu saatte de spor işime gelmiyor :)afiyet olsun canım bizde de misafir iki gündür ne kadar açma börek pasta vs varsa yedim , şiştim neyseki az önce sporumu yaptım rahatım
Ben iki gündür yapmamıştım , toline inat ip atlamaya bile başladım . sahi bak ona ip atladım diye mesaj çekecektim unuttumBen yapamıyorum ya, ofise gidiyorum yine. Döndüğümde yemek yapıp uyuyorum bu saatte de spor işime gelmiyor :)
Teşekkur ederim canımne güzel hep beraber takılırız burda yarışma başlayınca bakalım neler olacakbelli olmaz belki senin tarz iyidir beğeniriz herşey olabilir başarılar sanada
iddialı bir yarışmacı katılmış vay bemadalyasıyla geziyor arkadaş bir madalya daha neden olmasın değil mi ezgi hadi bakalım bohemde neler olacak acaba kaç kişi katıldı çok merak ediyorum bende
Altın isterim !!Altin artti sana gumus madalya takariz kazanirsan tabi
Tamam ya ne bağırıyorsun el kadar çocuğaaaTeşekkur ederim canım
İddiami son 2 yarışmada surduremedim
Bakalim madalya gelicek mi :)
Altın isterim !!
ceylan gözlüm benimmmTamam ya ne bağırıyorsun el kadar çocuğaaa
sen hep iddialısın bence geçen yarışmada da çok iyidin aslında ben seni beğenmiştimTeşekkur ederim canım
İddiami son 2 yarışmada surduremedim
Bakalim madalya gelicek mi :)
Altın isterim !!