- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kocasi ha bire yeni bir yemek isteyip eziyet ediyo benim matmazelimeeeeEvi yedi galiba @pinkstrap yemeğe gidiyorum dedi gidiş o gidiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocasi ha bire yeni bir yemek isteyip eziyet ediyo benim matmazelimeeeeEvi yedi galiba @pinkstrap yemeğe gidiyorum dedi gidiş o gidiş
Karıştırma o mevzulari simdi
Aman yapsın işi neKocasi ha bire yeni bir yemek isteyip eziyet ediyo benim matmazelimeeee
Niye beeeSenin su durumuna ayar oldum kanka. Mal kelimesiule ilgili
Pinkom onume bir peynir ekmek koysun daha hic bir sey istemem beeeeeeee eli degsin yeter.Aman yapsın işi ne
Ben daha degisik kelimelerle sifatlarla anlatabiliyorum da ondanNiye beee
Ilk evlendiklerinde kocası da öyleymişPinkom onume bir peynir ekmek koysun daha hic bir sey istemem beeeeeeee eli degsin yeter.
Pc ndeki sorun yeni Sen kendi itiraf ediyorsun sürekli onlarla konuşuyorsunYaaaaa pcm de sorun var telefondan askimi duygularimi nasil ifade edeyim.
Sigmiyor ki parmaklarim ekranaaaaaa
Sen beni sevmiyorsun artik
Harbi beni her aradiginda oyle diyor
Beni seviyo seni sevmiyo diyo dalga geciyi benleee
MeselaaaaBen daha degisik kelimelerle sifatlarla anlatabiliyorum da ondan
Ben hep gerçekleri söylüyorum nevosPc ndeki sorun yeni Sen kendi itiraf ediyorsun sürekli onlarla konuşuyorsun
Bak bu doğru değil Harbi niye öyle diyorsun
Ya ben artik kimseyle konusmuyorum psikolojim bozuk kimse arkadas olmuyo benlenPc ndeki sorun yeni Sen kendi itiraf ediyorsun sürekli onlarla konuşuyorsun
Bak bu doğru değil Harbi niye öyle diyorsun
Kes ! Yirtarim pacalarini yama yapamazsin . Beni de sevecek beni de beni deeeBen hep gerçekleri söylüyorum nevos
Nevos sadece beni seviyoo,şiirler şarkılar yaziyo banaaaa sana napiyo haaa?? Hiç biseyyyy sevmiyo ışte sevmiyooooo Huy Meselesi
Oyyyyy şimdi dayak yiyeceğimBen hep gerçekleri söylüyorum nevos
Nevos sadece beni seviyoo,şiirler şarkılar yaziyo banaaaa sana napiyo haaa?? Hiç biseyyyy sevmiyo ışte sevmiyooooo Huy Meselesi
Marga bu oyunlara gelmeKes ! Yirtarim pacalarini yama yapamazsin . Beni de sevecek beni de beni deee
Gelsenee gelseneee hadi kesss paçamııııKes ! Yirtarim pacalarini yama yapamazsin . Beni de sevecek beni de beni deee
Buna inanacağımı düşünmüyorsun değil miYa ben artik kimseyle konusmuyorum psikolojim bozuk kimse arkadas olmuyo benlen
Duygu sömürüsü yapiyo nevos inanmaBuna inanacağımı düşünmüyorsun değil mi
Biliyorum hemşomDuygu sömürüsü yapiyo nevos inanma
Of bu kadar iyi taniyon beni artik yirim seni yaaaa.Duygu sömürüsü yapiyo nevos inanma
Seni sevdigime de inanmiyonBuna inanacağımı düşünmüyorsun değil mi