En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

buralar çok sessiz kalmış yorum yapanların yarısı banlı galiba zaten umarım süreleri kısadır
ayrıca bu konu kimseyi sarmadı galiba neden bu kadar az sayfa ilerlemiş burda olanlarda yok marga sen nasılsın ne yapıyorsun sen buralardasındır bence

Ben de katıldım diye bakıyorum ama buralar hep boş. Bi yarışmaya katıldım ölü çıktı.

Ben de katıldım diye bakıyorum ama buralar hep boş. Bi yarışmaya katıldım ölü çıktı.
süre çok uzun ya insan unutuyor yarışamayı bence azıcık kısa olsaymış iyidi daha 15 gün var ya bitmiyor katılım süresi ben en son ilkbahar kombinine katılmıştım o sıralar çok yoğundum yarışmaya katıldığımı unutmuştum ciddi olarak hatta iyiki unutmuşum sondan birinci olmuşum unuttuğum iyi olmuş hayırlı olsun bende katıldım bu yarışmaya sonuncu olmakta güzel bişey bence önemli olan katılmak iddialı mısın bu tarz senlik mi peki

Hıı rakibiz ha : )) başarılar sana da. tarz benim de iddialı değilim çok iddialı giyinenler olabiliyor, o yüzden. Ama hep içimde kalıyordu, yemek yarışmalarına katılayım dedim üşendim. Giyimlere de üşendim ama bu sefer yeter artık gözüm kalıyor dedim. : )) çok katılım olmayacak herhalde.

bende üşeniyordum geçen sefer katıldım ilk defa ama dediğim gibi unuttuğum için heyecanını yaşayamadım doya doya sonuncu olamadım bir daha katılayım dedim olsun ya iddialı olmasakta içimizde kalmasın ama çok iddialı arkadaşlar var bencede ama belli olmaz belki bu sefer biz iddialıyızdır kimse katılmazsa baya iddialı olma şansımız artar

Aynen hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…