- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Sizler için örnekler seçtik , ayrıca forumda ki bohem giyim konu başlıklarını da koyduk :)Waowww super olmus yeni yarisma hayirli ugurlu ola :)
Zor gibi görünüyor ama bence çok rahat bir giyim , dilediğini giy havasında bence :) senin tarzını biliyorum ama yapabilirsin bence :)İşte bunda yokum
Bohem diyince o k y p e t e geliyoooooooooooooişte bu. benim ttarzımın yarışması başlıyooooooorrrrr:).
Sizler için örnekler seçtik , ayrıca forumda ki bohem giyim konu başlıklarını da koyduk :)
Fikir alabileceğiniz geniş bir arşiv var haydi kolay gelsin :)
ellerine sağlık canım. umarım güzel ve sorunsuz bir yaruışma olurSizler için örnekler seçtik , ayrıca forumda ki bohem giyim konu başlıklarını da koyduk :)
Fikir alabileceğiniz geniş bir arşiv var haydi kolay gelsin :)
İnşallah ablacım :) bakarsın katılırsın ha yarışmayaellerine sağlık canım. umarım güzel ve sorunsuz bir yaruışma olur
eee. bohem sevdası. ve ben..Bohem diyince o k y p e t e geliyooooooooooooo
katılsammıki dermişim. :))))))))İnşallah ablacım :) bakarsın katılırsın ha yarışmaya
Konuyu başka birisi mi açsaydı ya , benimde katılasım geldiiiiieee. bohem sevdası. ve ben..
valla çok güzel şeyler çıkar bu yarışmada. çünkü çeşitliliği çok.
şu bol kesim desenli pantolonları ben yazın çok tercih ederim , çok rahat ve püfür püfür oluyor ..katılsammıki dermişim. :))))))))
valla moderatör olunca katılmak biraz problem çıkarıyor maalesef. ama olmazsa bizlerde yarışmaya katılmadan koyarız kombinlerimizi canımKonuyu başka birisi mi açsaydı ya , benimde katılasım geldiiiiibeni de bari oylama sonunda oylarsınız bitince
3 tane var bende desenlilerinden. geçen yaz çok giydimşu bol kesim desenli pantolonları ben yazın çok tercih ederim , çok rahat ve püfür püfür oluyor ..
kk vitrine koyarız bugün ne giydiğeeee yada burayaaavalla moderatör olunca katılmak biraz problem çıkarıyor maalesef. ama olmazsa bizlerde yarışmaya katılmadan koyarız kombinlerimizi canım
Ben bu şekilde çok giyiyorum =)3 tane var bende desenlilerinden. geçen yaz çok giydim