En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

2-3 oy veremez miyiz ya ? Çok kararsız kaldım bu sefer ki yarışmacılar çok fenalar. Sanırım bol bekleme sürecesine gireceğim şu dakikadan sonra :/

tatlibikiz

4 numaraya sordum anlatti

canım danteli aldım,ayağımın altından geçirdim,sonra terliği giydim,sonra dantelin iki ucundan çapraz çapraz bağlayıp arkada birleştirdim,işte bu kadar,ayağımdan çıkmadı bu arada.

2-3 oy veremez miyiz ya ? Çok kararsız kaldım bu sefer ki yarışmacılar çok fenalar. Sanırım bol bekleme sürecesine gireceğim şu dakikadan sonra :/
Ne yazik ki canim benim :/ bende isterim herkese bol bol oy vermem ama kurallar boyleeeee acele etmemek lazim o yuzden

Herkes çok güzel olmuş ama birini seçtim :) seçmek biraz zor pldu ama :) bu yarışmaya ben de katılmak istiyordum tam benim tarzım diyebilirim ama ev iş çoluk çocuk vakit ayıramadım başka yarışmalara inş

İlk defa burada bir yarışmada oy verdim. herkes genelde çok beğenmiş ama açıkçası benim beğendiklerim de oldu beğenmediklerim de oldu. yani bazılarının bohem tarzla pek ilgisi yok sanki. ama bir emek verilmiş sonuçta.

en çok 2,5,13 numaraları beğendim. içlerinden birine de oy verdim.

Sihatler olsun canimm :)

Mune ablaaaacimmm gelir misinnn oylamayaaaa
Ben hepsini bir inceleyeyimkimin tarzını sevdim, kiminkine kulp takacağım bir bakayım önce
17 kişi katılmış, şimdiden belirtiyorum herzamanki gibi, şu an kim kimdir bilmiyorum, Munella yorumu yapınca kızıp darılmaca yok, maksat eğlenmek, şurda moda düşünürü, bilirkişisi olarak yazıp çıkacağım o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…