- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Nerde yasiyoki gidelim hemen.indirim candir
Oh oh surpriz olcakBendee. Oy veren varsa soylesin kim onde hihihi.
Iki ay once mi ne gitmis kac tane bikini almis yaaaaa
Nereye gittigini hatirlamiyorum ama bikiniler harikaydi onu hatirliyorum gelince soylerNereye
Sen beni yanlız birakirsinOlmadi burda eve cikariz
Pentiden aldı canimNereye gittigini hatirlamiyorum ama bikiniler harikaydi onu hatirliyorum gelince soyler
Dionee kuzum bikinileri nerden aldin soyler misin
Ahanda etiketledim gelince gorur
Nereye gittigini hatirlamiyorum ama bikiniler harikaydi onu hatirliyorum gelince soyler
Dionee kuzum bikinileri nerden aldin soyler misin
Ahanda etiketledim gelince gorur
Ne yazik ki canim benim :/ bende isterim herkese bol bol oy vermem ama kurallar boyleeeee acele etmemek lazim o yuzden2-3 oy veremez miyiz ya ? Çok kararsız kaldım bu sefer ki yarışmacılar çok fenalar. Sanırım bol bekleme sürecesine gireceğim şu dakikadan sonra :/
Ben deniyim bunu en kisa surede teşekkür et yerime :)tatlibikiz
4 numaraya sordum anlatti
canım danteli aldım,ayağımın altından geçirdim,sonra terliği giydim,sonra dantelin iki ucundan çapraz çapraz bağlayıp arkada birleştirdim,işte bu kadar,ayağımdan çıkmadı bu arada.
Tatlım kotonda harika bikini ve bikini üstleri var kimonolar bustiyerler bayildimm git bi bak derimBenimde pikini almam lazim yeaaa
Ben deniyim bunu en kisa surede teşekkür et yerime :)
Ben hala bikini almadimTatlım kotonda harika bikini ve bikini üstleri var kimonolar bustiyerler bayildimm git bi bak derim
Ben de daha almadim annem yeter geçen senelerde aldıkların dedi ama olmazzBen hala bikini almadim
Bundan sonraki olacak yarismamiza katilmak istersen haber verebilirim canim :)Herkes çok güzel olmuş ama birini seçtim :) seçmek biraz zor pldu ama :) bu yarışmaya ben de katılmak istiyordum tam benim tarzım diyebilirim ama ev iş çoluk çocuk vakit ayıramadım başka yarışmalara inş
Ben mavi hastasiyim 40 tl ye bikini etegi aldim gecende 80 liradan indirime girmis diger odada bavulumun icinde.Ben de daha almadim annem yeter geçen senelerde aldıkların dedi ama olmazz
Ben hepsini bir inceleyeyim