- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.847
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
ankaraya da tercih yaptımm
gelirsem birlikte alısverıs yaparız
Herkes oy atsin diyeee merak etsin diyeeeee oyle yaptimmm :* kotu mu ettimOylama sonuclarini gorebiliyodum diger yarismalarda.oy kullandiktan sonra gorulebilir diyo.niyekii
Herkes oy atsin diyeee merak etsin diyeeeee oyle yaptimmm :* kotu mu ettim
inşallah canım ya oturdugum yer olmıycak gibi, ankara ortalarda tercıhımde gelir belkiAyyy umarim gelirsin canim ne guzel olur :)
Terligin altindan gecirmis o yarismaci ben bosa dikmisim yaaabizim şansımız
şimdi ben çok bilindik bi yerden bikini alıcam
ama tatilde 10 kişiden 3ünde 4 ünde falan görme ihtimalim yuksek
aaaTerligin altindan gecirmis o yarismaci ben bosa dikmisim yaaa
Hani bizim orayo yazcaktin zaten yazma ben artik istanbulluyuminşallah canım ya oturdugum yer olmıycak gibi, ankara ortalarda tercıhımde gelir belki
inşallah canım ya oturdugum yer olmıycak gibi, ankara ortalarda tercıhımde gelir belki
istanbul da 18 kişi alıyo ama oraya gelmeye cesaret edeblir miyim bilmiyorum tek başımaHani bizim orayo yazcaktin zaten yazma ben artik istanbulluyum
Dur bir sorayim canim bize asama asama anlatsinaaa
ee çıkmıyo muymuş yürürken falann
süper olur yaaaaBosver oturdugun yeri angaraya gel sen bacim
Mesela ben catliyorum sua kim onde gidiyor diyeeee :)Bence daha adil olmus oylamanin seyri acisindan :)
istanbul da 18 kişi alıyo ama oraya gelmeye cesaret edeblir miyim bilmiyorum tek başıma
Sihatler olsun canimm :)Bi dusa girip cikip temiz kafayla bakiyim bi de bari
Bir gidiyor o kadat ucuza seyler buluyor ki hemde unlu markalarinDioneyle ayni yerde yasamak var
Ben ankaradayim guya bi de koskoca ankarada
@Dionee bu kizin yasadigi yerde feci indirimli urunler varbana anlatiyor bazen ben niye orda yasamiyorum diyorumm
Mesela ben catliyorum sua kim onde gidiyor diyeeee :)