- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.101
marga konun yöneticisi diye şikayetimi ilettim bana mesaj atma yazdı
Dünden beri yarışmayı karıştırma çabası içerisindesin.
Amacın ortada olunca Susmakta zorlanıyor insan
amacım sataşmak değildi,konu dışı arkadaş bana yazıyor,bende size yazdım bana yazma demeye hakkınız yok bende üyeyim burada.
Konuyla ilgili mune uyarisini yapmis. Begenmissin mesaji ama hala gelip sirf bana satasmak icin soru soruyorsun..
Burayada sanki sana cevap vermemisiim gibi gelip yaziyorsun :) kahkaha attim belgelerle konusturtma beni.. :)
Ve bende cevap verip
Bana artik ozel mesaj atma diyorum dun ku mevzudan dolayi. Ama atmaya devam ediyorsun.
Istemiyorum seninle iletisim icinde olmak anladin ?
Ne diye buraları karıştırıp margayı dilinize doluyorsunuz anlam veremedim açıkçasımarga konun yöneticisi diye şikayetimi ilettim bana mesaj atma yazdı
mübarek günde günahımı ladınız allaha havale bende gördüğümü yazıyorum yönetim yapar gereğini sizinle polimeiğe girmeye niyetim yok,yaşça benden küçüksünüzde zaten size uymam doğru değilOnun amaci beni burdan şutlamak :) bosver..
Dünden beri yarışmayı karıştırma çabası içerisindesin.
Amacın ortada olunca Susmakta zorlanıyor insan
siz bir önceki sayfaya bakın yarışmacının yazdıklarınaNe diye buraları karıştırıp margayı dilinize doluyorsunuz anlam veremedim açıkçası
Ben isimi nasil yaptigimi biliyorum.Ne diye buraları karıştırıp margayı dilinize doluyorsunuz anlam veremedim açıkçası
Arkadasim yamugun yazdigina mudahale etmedigimi nerden biliyorsun sen?siz bir önceki sayfaya bakın yarışmacının yazdıklarına
5 numaralı joker'ye verilen 2. üyelik ile ilgili açıklamayı yapmıştım. Yasaklı olan bir üye oy kullandı bu sebeple 2. üyelikten dolayı yasaklandı diye. Bu 2. üyeliği alan kişi N o r w e g i a n'dır. Yani burada tek ihlal edilen konu yasaklıyken 2. üyelik ile gelip oy vermektir. Yoksa oy için bir çalışma yapılmamıştır.