- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
insanın içi gidiyo kıznumero bir kot şorta 150 tlmi verdin kız
o uzun yeleklerı söylüypsun dimiiayy bazı yarışmacılar bazı yarışmacılarla neredeyse pişti olacakmış kıızzz
Goymedigim kayis kismi kopan bir sandaletim vardi cok eskinasıl yaptın kız anlat bakim
dimi short güzelmiş ama işte biz indirimleri bekliyoruz ne yaparsıninsanın içi gidiyo kız
atsana bana fotoğrafını falan kuzum eve gıdınce bakıyım bıGoymedigim kayis kismi kopan bir sandaletim vardi cok eski
Kalin tul seklinde ki bant tarzi bagciklari bagladim diktim sonrada caprazlama bacagima doladim eve gecince gosteririm ben :)
Ha ama bu yarisma kadar basarili olamadim ama olsun elim alisti
Mesela kk da gordum babet boyuyor kizlar ojeyleee
Onu da denedim hakikaten harika oluyoo yaaa
indirim de yok hıc bı yerdedimi short güzelmiş ama işte biz indirimleri bekliyoruz ne yaparsın
hem o, hem kolyeler, bazılarının saç bandlarıda benziyo. hem birileri varki neredeyse aynı renk giyineceklermiş .. hak vermek lazım tarz belli olunca. pişti olmamak elde değilo uzun yeleklerı söylüypsun dimiiçok moda
indirim de yok hıc bı yerde
4 numara gelin gibi olmuş çok beğendim,modern gelin4 numaranın sandaletinin hikayesini yeni okudum. Yaratıcılıkta sınır ötesi. Ben de tebrik ederim. Süper olmuş. :) bence en iddialı isim 4 numara. Zevkime en yakın bulduğum 11 numara. Ama birden fazla favorim var. İlginç bir yarışma olmuş.
Annem birazcik yardimci oldu. Zonguldaga dondugum de gosteririm canim.atsana bana fotoğrafını falan kuzum eve gıdınce bakıyım bı
normal iğneyle mı diktin kız terliğe nası dıktın
ay cok becerıksızım
Haha4 numara gelin gibi olmuş çok beğendim,moder gelin
Aynen yaa indirim yok hicbiyerde olsa bile guzel seyler kalmamis oluyo
bizim şansımızAynen yaa indirim yok hicbiyerde olsa bile guzel seyler kalmamis oluyo
Dionee bu kizin yasadigi yerde feci indirimli urunler var bana anlatiyor bazen ben niye orda yasamiyorum diyorumm
bizim şansımız
şimdi ben çok bilindik bi yerden bikini alıcam
ama tatilde 10 kişiden 3ünde 4 ünde falan görme ihtimalim yuksek
bakıyım o babet konusunaAnnem birazcik yardimci oldu. Zonguldaga dondugum de gosteririm canim.
Kiz bak ojeyle babetleri boyaaaaaa kk da kizlarin konusu var harika fikirler veriyorlar
Ama giydigimde bu kadar guzel durmuyor tabi birde benimki beyaz siyah olsaydi daha iyi olurdi ama eskimis siyah sandaletim.yoktu kiyamadim yapmaya
ankaraya da tercih yaptımmDioneyle ayni yerde yasamak var
Ben ankaradayim guya bi de koskoca ankarada