En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

Ben hepsini bir inceleyeyim:KK8:kimin tarzını sevdim, kiminkine kulp takacağım bir bakayım önce:KK70:
17 kişi katılmış, şimdiden belirtiyorum herzamanki gibi, şu an kim kimdir bilmiyorum, Munella yorumu yapınca kızıp darılmaca yok, maksat eğlenmek, şurda moda düşünürü, bilirkişisi olarak yazıp çıkacağım o kadar:KK70:
O degerli yorumlarini bekliyorummmm ablacimmmm :)

Fotoğraflara göz attım ama Detaylı inceleme yapmadım henüz ama gördüğüm kadarıyla elimden çekecek olanlar var gibi gözüküyor:KK8:
Bekleyin anacım, diğer işlerimi düzenleyeyim sizdeyim, çayımı hazır edin, yanına birazda kurabiye falan olsun, kuru kuru içemem:KK70:

İlk defa burada bir yarışmada oy verdim. herkes genelde çok beğenmiş ama açıkçası benim beğendiklerim de oldu beğenmediklerim de oldu. yani bazılarının bohem tarzla pek ilgisi yok sanki. ama bir emek verilmiş sonuçta.

en çok 2,5,13 numaraları beğendim. içlerinden birine de oy verdim.
hadi hayirlisi olsun canim :)

Bence her kombinde bohemlik var :) butun olmak sart degildi : ) herkesin emegine saglik valla :)

Fotoğraflara göz attım ama Detaylı inceleme yapmadım henüz ama gördüğüm kadarıyla elimden çekecek olanlar var gibi gözüküyor:KK8:
Bekleyin anacım, diğer işlerimi düzenleyeyim sizdeyim, çayımı hazır edin, yanına birazda kurabiye falan olsun, kuru kuru içemem:KK70:
Sahura buraya bekliyoruz ablacim :KK70:

Şu 17 numaralı yarışmacının dudakları ve duruşu çok güzelmiş. Hayran kaldım (Lezbiyen değilim :KK70:) Kaç dakikadır ona bakıyorum.
2 numaralı mini etek ve renk uyumları müthiş.
4 numaralının ayakkabısını beğendim. Son zamanları satışları çıkmaya başladı o tarz ayakkabıların ama bunu kendi yapmış çok güzel olmuş.
8 numara bana çooooook tanıdık geliyorrrrrrr :)))))

Off kullanamayacağım sanırım. Bu kadar şık olmak zorunda mısınız :KK70:

Şu 17 numaralı yarışmacının dudakları ve duruşu çok güzelmiş. Hayran kaldım (Lezbiyen değilim :KK70:) Kaç dakikadır ona bakıyorum.
4 numaralının ayakkabısını beğendim. Son zamanları satışları çıkmaya başladı o tarz ayakkabıların ama bunu kendi yapmış çok güzel olmuş.

İmzanız çok güzel olmuş:21::KK45:

Dudaklara hayran kaldin demek :KK70:

Hahaha cok guzeller dimiii bohemi sevdirdiler bana normalde hic bir bilgim yoktu bu yarisma sayesinde aslinda dolabimda bohemle ilgili parcalar oldugunu da fark ettimmm
Dikkatli incelemeye başladım:KK8:Marga ben 5 oy kullansam olur muo_OEn fazla o kadar elerim:rolleyes:
Güzel parçalar seçilmiş eminim hepimizin dolabında parçalar vardır:KK19:

X