- 16 Ağustos 2010
- 292.918
- 602.622
- 43
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
İnş cnm sevinirimBundan sonraki olacak yarismamiza katilmak istersen haber verebilirim canim :)
Haber veririm ben sana :)İnş cnm sevinirim
Iste bu yuzden acele etmemek gerek dimi nevosumm :)Ama bu haksızlık
Herkes çok şık ve konsepte uygunNasıl oy vereceğim
Bütün resimleri bu da güzelmiş bu da güzelmiş diye baktım
Yarışmaya katılan herkesi tebrik ediyorumBil şans diliyorum
O degerli yorumlarini bekliyorummmm ablacimmmm :)Ben hepsini bir inceleyeyimkimin tarzını sevdim, kiminkine kulp takacağım bir bakayım önce
17 kişi katılmış, şimdiden belirtiyorum herzamanki gibi, şu an kim kimdir bilmiyorum, Munella yorumu yapınca kızıp darılmaca yok, maksat eğlenmek, şurda moda düşünürü, bilirkişisi olarak yazıp çıkacağım o kadar
hadi hayirlisi olsun canim :)İlk defa burada bir yarışmada oy verdim. herkes genelde çok beğenmiş ama açıkçası benim beğendiklerim de oldu beğenmediklerim de oldu. yani bazılarının bohem tarzla pek ilgisi yok sanki. ama bir emek verilmiş sonuçta.
en çok 2,5,13 numaraları beğendim. içlerinden birine de oy verdim.
Sahura buraya bekliyoruz ablacimFotoğraflara göz attım ama Detaylı inceleme yapmadım henüz ama gördüğüm kadarıyla elimden çekecek olanlar var gibi gözüküyor
Bekleyin anacım, diğer işlerimi düzenleyeyim sizdeyim, çayımı hazır edin, yanına birazda kurabiye falan olsun, kuru kuru içemem
Evet canım şık eleyip ince dokuyacağızIste bu yuzden acele etmemek gerek dimi nevosumm :)
İmzanız çok güzel olmuşŞu 17 numaralı yarışmacının dudakları ve duruşu çok güzelmiş. Hayran kaldım (Lezbiyen değilim) Kaç dakikadır ona bakıyorum.
2 numaralı mini etek ve renk uyumları müthiş.
4 numaralının ayakkabısını beğendim. Son zamanları satışları çıkmaya başladı o tarz ayakkabıların ama bunu kendi yapmış çok güzel olmuş.
8 numara bana çooooook tanıdık geliyorrrrrrr :)))))
Off kullanamayacağım sanırım. Bu kadar şık olmak zorunda mısınız
At bebegm çok merak ettimmBen mavi hastasiyim 40 tl ye bikini etegi aldim gecende 80 liradan indirime girmis diger odada bavulumun icinde.
Sana yarin atayim resmini bem boyle etek gormedim
Giymeye kiyamam yaaa
Çok teşekkürler, beğenmenize sevindimmm :):)İmzanız çok güzel olmuş
Atcam sana kuzum :) bugun cok yoruldum yataktan kalkamiyorimAt bebegm çok merak ettimm
Hahaha cok guzeller dimiii bohemi sevdirdiler bana normalde hic bir bilgim yoktu bu yarisma sayesinde aslinda dolabimda bohemle ilgili parcalar oldugunu da fark ettimmmEvet canım şık eleyip ince dokuyacağızKulp bulmaya başlayalım başka türlü eleyemiyeceğiz
Dudaklara hayran kaldin demekŞu 17 numaralı yarışmacının dudakları ve duruşu çok güzelmiş. Hayran kaldım (Lezbiyen değilim) Kaç dakikadır ona bakıyorum.
2 numaralı mini etek ve renk uyumları müthiş.
4 numaralının ayakkabısını beğendim. Son zamanları satışları çıkmaya başladı o tarz ayakkabıların ama bunu kendi yapmış çok güzel olmuş.
8 numara bana çooooook tanıdık geliyorrrrrrr :)))))
Off kullanamayacağım sanırım. Bu kadar şık olmak zorunda mısınız
Taşlayin beniHanımlar süpersiniz
Hepinizi çok beğendim. 1 oyumuzun olması çok kötü
Dikkatli incelemeye başladımHahaha cok guzeller dimiii bohemi sevdirdiler bana normalde hic bir bilgim yoktu bu yarisma sayesinde aslinda dolabimda bohemle ilgili parcalar oldugunu da fark ettimmm