- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.846
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
ankaraya da tercih yaptımm
gelirsem birlikte alısverıs yaparız![]()
Ayyy umarim gelirsin canim ne guzel olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ankaraya da tercih yaptımm
gelirsem birlikte alısverıs yaparız![]()
Herkes oy atsin diyeee merak etsin diyeeeee oyle yaptimmm :* kotu mu ettimOylama sonuclarini gorebiliyodum diger yarismalarda.oy kullandiktan sonra gorulebilir diyo.niyekii![]()
Herkes oy atsin diyeee merak etsin diyeeeee oyle yaptimmm :* kotu mu ettim![]()
inşallah canım ya oturdugum yer olmıycak gibi, ankara ortalarda tercıhımde gelir belkiAyyy umarim gelirsin canim ne guzel olur :)
Terligin altindan gecirmis o yarismaci ben bosa dikmisim yaaabizim şansımız
şimdi ben çok bilindik bi yerden bikini alıcam
ama tatilde 10 kişiden 3ünde 4 ünde falan görme ihtimalim yuksek![]()
aaaTerligin altindan gecirmis o yarismaci ben bosa dikmisim yaaa
Hani bizim orayo yazcaktin zaten yazma ben artik istanbulluyuminşallah canım ya oturdugum yer olmıycak gibi, ankara ortalarda tercıhımde gelir belki![]()
inşallah canım ya oturdugum yer olmıycak gibi, ankara ortalarda tercıhımde gelir belki![]()
istanbul da 18 kişi alıyo ama oraya gelmeye cesaret edeblir miyim bilmiyorum tek başımaHani bizim orayo yazcaktin zaten yazma ben artik istanbulluyum![]()
Dur bir sorayim canim bize asama asama anlatsinaaa
ee çıkmıyo muymuş yürürken falann
süper olur yaaaaBosver oturdugun yeri angaraya gel sen bacim![]()
Mesela ben catliyorum sua kim onde gidiyor diyeeee :)Bence daha adil olmus oylamanin seyri acisindan :)
istanbul da 18 kişi alıyo ama oraya gelmeye cesaret edeblir miyim bilmiyorum tek başıma![]()
Sihatler olsun canimm :)Bi dusa girip cikip temiz kafayla bakiyim bi de bari![]()
Bir gidiyor o kadat ucuza seyler buluyor ki hemde unlu markalarinDioneyle ayni yerde yasamak var
Ben ankaradayim guya bi de koskoca ankarada![]()
@Dionee bu kizin yasadigi yerde feci indirimli urunler varbana anlatiyor bazen ben niye orda yasamiyorum diyorumm
Mesela ben catliyorum sua kim onde gidiyor diyeeee :)