En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

teşekkür ederim canım. :) benim genetiğim pek sağlam değil, yaşlılarımız hep kilolu çökük. bi nebahat çehre yok. çabuk çökerim ben. öff öf
Haha allah seni :) sana oylr gekiyo haksizlik etme kendine jooker..sinav yaklasiyooo heycan var mi

[QUOTEyağı="Kakao ve Ben, post: 41570389, member: 593854"]eee keleşimm her yerden biter bunlar düşünmüştür kendince burası kadınlar kulübü kadın dolu ya.burası ..teee beyinsiz iştee..[/QUOTE]
Kakao yagi huhuu

Haha allah seni :) sana oylr gekiyo haksizlik etme kendine jooker..sinav yaklasiyooo heycan var mi
heyecan var. tarihim sıfır. alan derslerini heep unutmuşum. okulda lanet bir dersim vardı bu sene onunla çok zaman harcadım. ödev hazırlattırıp sunum yaptırıyor hoca. ödev çok uzun sürüyor. araya da sınavlar girince bütün dönemimi yedi o ders. o yüzden çok umutlu değilim. bugünlerde deneme çözüp genel tekrar adı altında hatırlamaya çalışıyorum yoksa unuttuklarımı tekrar edecek zaman kalmadı. makro ve maliyeye hiç bakmamıştım. finallerden sonra onları bitirdim ama tarihim hala sıfır. sende durumlar nasıl?

makroyu çarcabuk nasıl bıtırıverdın canım masallah kız .. ıyı dıyelım ıyı olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…