- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Benimde cok uykum var 6 da yattim mide ve kasik agrisindan kacta uyandim ya..işteyim acaip uykum var 12 de ara çıkacağım yukarıya uyuyacağım keleşimm. heeçç yok bi ayakk bakıyom ne var ne yokk..
Bir kere benim profilime de dusmustu oyle biriManyakmıdır nedir yahu,
Konsept icin fikirlerin varsa soyle canim not aliyorumSağ ol canım guzel oluo yarışmalar merakla beklıoz
Haha allah seni :) sana oylr gekiyo haksizlik etme kendine jooker..sinav yaklasiyooo heycan var miteşekkür ederim canım. :) benim genetiğim pek sağlam değil, yaşlılarımız hep kilolu çökük. bi nebahat çehre yok.çabuk çökerim ben. öff öf
Gexmis olsun canem .. kolayi nasil iciyonuz yaMargarikotin .!.:lirik guzel canim daha yeni konsept belli degil, diger sayfaya yazmissin da ben burdan yazayim dedim.
heyecan var. tarihim sıfır. alan derslerini heep unutmuşum. okulda lanet bir dersim vardı bu sene onunla çok zaman harcadım. ödev hazırlattırıp sunum yaptırıyor hoca. ödev çok uzun sürüyor. araya da sınavlar girince bütün dönemimi yedi o ders. o yüzden çok umutlu değilim. bugünlerde deneme çözüp genel tekrar adı altında hatırlamaya çalışıyorum yoksa unuttuklarımı tekrar edecek zaman kalmadı. makro ve maliyeye hiç bakmamıştım. finallerden sonra onları bitirdim ama tarihim hala sıfır.Haha allah seni :) sana oylr gekiyo haksizlik etme kendine jooker..sinav yaklasiyooo heycan var mi
Gexmis olsun canem .. kolayi nasil iciyonuz yadr git evt
Evi bastan asagiya temizledim yoruldum arkideeeesşSevmez msn kiz kola
Ben bayiliyorum ama yasak. Iki gun benim ki canim cekiyor diye aksam disarida yemek yerken kolalari ictim yemegin yaninda sonra boyle olduSevmez msn kiz kola
Sen sevmez misin canimGexmis olsun canem .. kolayi nasil iciyonuz yadr git evt
niye yasak kiiBen bayiliyorum ama yasak. Iki gun benim ki canim cekiyor diye aksam disarida yemek yerken kolalari ictim yemegin yaninda sonra boyle oldubir de uzerine azar isittim kar kaldi bana
Evi bastan asagiya temizledim yoruldum arkideeeesş
Ben bayiliyorum ama yasak. Iki gun benim ki canim cekiyor diye aksam disarida yemek yerken kolalari ictim yemegin yaninda sonra boyle oldubir de uzerine azar isittim kar kaldi bana
ben didi sevıyorumSen sevmez misin canim
yol balım senSevmez msn kiz kola
makroyu çarcabuk nasıl bıtırıverdın canım masallah kız .. ıyı dıyelım ıyı olsunheyecan var. tarihim sıfır. alan derslerini heep unutmuşum. okulda lanet bir dersim vardı bu sene onunla çok zaman harcadım. ödev hazırlattırıp sunum yaptırıyor hoca. ödev çok uzun sürüyor. araya da sınavlar girince bütün dönemimi yedi o ders. o yüzden çok umutlu değilim. bugünlerde deneme çözüp genel tekrar adı altında hatırlamaya çalışıyorum yoksa unuttuklarımı tekrar edecek zaman kalmadı. makro ve maliyeye hiç bakmamıştım. finallerden sonra onları bitirdim ama tarihim hala sıfır.sende durumlar nasıl?