En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

ben dün mesajı okuduğum an anladım 2ci üyelik olduğunu.. belliydi.
ya bu emek hirsizligi .. herseyden once su mubarek gunde kul hakki surda alinan birinci oldun kupasi bile..defalarca uye olmak nedir ya..insanlari anlamak cok guc .. burdaki 21uyeye saygisizlik.. yeni uye cat diye burayi bbulmasindan anlamaliydik valla..

amaç şu..
arasında sorun olan bir üyeyi bu şekilde rahatsız etmek.. o yakalanmayı göze alıyorlar yada o kadar derin düşünemiyorlar

Arasinda sorun var midir yok mudur bilemeyiz ki ?

Amac şu .. diyip kesin yargilarla konusunca / yada kesin yargıymış gibi algılayınca isin rengi bambaska bir yere gitti ne yazik ki..
Amaci su olabilir , belki soyledir demek varken hele.. ?

Eğer yarışmacıların içinden biri olsaydı - ki içlerinden biri değil çok şükür ki , hadi neyse derdik.
Şu ihtimalide vardı bu işin ;

Sahte üyeliklerin hepsi , arasında sorun olan insanlar zor durumda kalsın diye mi açılıyor ?
Şöyle de olabilirdi, bunca konuşmayı takip etmiştir , üyelik alıp bu şekilde bir yorumda da bulunabilirdi.
Tanımadığı , daha önce konuşmadığı sırf buradan bildiği birileri zor durumda kalsın diye de uğraşılabilirdi falan felan.
Daha bir sürü ihtimal sayabilirim. Ama konumuz bu değil

Bu cümleyi alıntıladım bilerek, şahsi bir sorunumun olduğunu düşünmesin hiç kimse :) Yarışmayı yöneten bir editör olarak ;bu cümleyi alıntılamam da yatan sebep var.

Bunu soylemek cok yanlis bana gore.Hele ki olay netlesmeden. Kesin ifadeleli cumlelerden bence uzak kalmak en guzeli olurdu. Cunku hala yarisma devam etmekteydi ve devam ediyor.Benim normal anladığımı başkası benim gibi anlamayabilir, bana anormal gelen başkasına normal gelebilir..

Cunku bu yarismada veya oy verenlerin yarismacilarla bir olayi vardir yada yoktur.
Şupheler, netlige kavusmadan birseyler soylemek,kalp kirmaktan baska bir sey ifade etmiyor benim icin..

Bilmedigim ikinci uyeliklerin ne amacla aldiklarini gercek amaclarinin ne olduklarini ben bilmem. Bunu da bilmeden ifade edemem. Yakismadi dedim gectim.Olayın öncesinde de ihtimal vermemiştim bile. Neyse..

Uzerine alinan arkadaslarim var, kirilan arkadaslarim var. Yarisma devam ettigi icin, kendilerini ifade edemediklerinden dolayi belki de bir cok seye sessiz kaldilar. Yine bu yarışmayı tek başıma yöneten biri olarak bir şekilde onların duygularını düşüncelerinı empati yaparak , hareket etme yorum yapma düşüncelerimi dile getirme hakkı buluyorum az da olsa kendimde..

Bir çok arkadaşımla olabildiğince elimden geldiğince ilgilendim ettim.Bir kaçını yarışmada tanıdım arkadaş oldum.Olabildiğince objektif davranmaya çalıştım sizlerin gözünde nasılım bilmem..Böyle olayları duyunca toz konduramadım gerçekten.

Ama olay acikliga kavusunca rahatladim.
Gonlum rahat.
Hic kimsenin yapabilecegine ihtimal vermemistim, yapan olsaydi da cidden yakistiramazdim kim olursa olsun..

Alınan, kırılan arkadaşlarımdan ben kendi adıma özür dilerim..

bu arada ben kalkıp buradaki herhangi birini aklımdan bile geçirmedim.
sadece site içinde bu konuda değil,gözlemlediğm yıllarca olan bir olayı yazdım sadece.
ne bu konudur verdiğim örnek nede buradaki birini itham etmektir. ancak
2ci üyelikle gelinip bu şekilde davranıldığını çok gördüğüm için bunu yazdım..
neden insanlar üstlerine alındı,bunuda bilemem. ha buda onların alnganlığı deyip geçerim sadece

Yarışmanın içinde olmayan veya olan insan bile bu şekilde düşündüğü için yazdım. Benden eskisin ablacım kırk fırın ekmek yesek yine de senin bu siteye olan emeğin kadar , emek veremem ben.

Ha ama yılların verdiği tecrubeyle sende dışarıdan bu tarz yorumların nasıl anlaşılabileceğini öngerebilirdin aslında.. =/
Buna açıklık getirmek istedim o kadar.

bak alınmak isteyen alınabilir. ben ne dediğimi çok iyi biliyorum. bu mesajlarda niyet belli. amaç belli. kısaca görünen şey kılavuz istemez. bir sorun olduğu aşikardı. ama ne olduğunu ben bilemem.
ayrıca sorun 2 kişi arasında olmayabilir 3cü bir kişininde sorunu vardır ki ben böyle düşündüm. 3 cü bir kişi ve onunda ayrı sorunu.
kısaca,kim bilmiyorum . ama amacı belliydi. ha bana göre böyle..
. neyse konuyu burada kapaatıyorum marga..

Tamam iste bende onu soyluyorum niyet belli.Onda bir sorun yok ki..

Yanlis anlamasin kimse beni.

Ben bu yanlis anlasilmaya buradan yanit verdim cunku ozelden bir ver iki ver hakli olarak herkes merak ediyor. Olay cozume kavustu zaten bir sorun yok.

Amacim yanlis anlayan , kirilan, darilan, alinan arkadaslara aciklama yapip duruma netlik getirmek..

Bunu da yapacaksam burda isim ne ? Gorevim ne ? Dimi ama..

Yarisma cok guzel giderken bu olaydan dolayi kirilan alinan ve yarismadan cekilmeyi dusunen arkadaslarimizin olmasi demek , kayip olabilme ihtimali olacak demektir. Beni bu durumun uzdugunu dile getirdim bu kadar :) aynen aciklik getirdik.

Ben sofra hazirlamaya kactimm :) hayirli iftarlar herkeseeeee

marga lütfen benimde düşündüğüm kasıtlı olarak sataşma için üyelik alındığı yönünde ,kim neye alınmış söylermisin,yapanın amacı belli,oky görüşünü yazamazmı,herzaman objektif ve tarafsız olan okydir,yeter artık onun üstüne gidilmesin,

zaten 40 yıllık tecrubesi ile bu tarz sataşmaların yarışmalarda olabileceğini yazmış ne var bunda,

...

Oooooooo sen bambaska bir seyle geliyorsun bana..

Kim kime alinmis sorusuna cidden buradan cevap verecegimi dusunmuyorsun herhalde ?

K Kazen Mune isterlerse ben sikayetlerin hepsini teker teker goruntulu sekilde atarim hic problem degil..

Her zaman objektif ve tarafsiz olan oky ise ; bizler tarafli editorler miyiz ?

Ben burada okye gelip sen yorumunu yazamasin gorusunu yazamazsin demiyorum ki..

Önemli olan kişisel olarak ne düşündüğünüz değil Gerçeğin ne olduğu..

Kazen in yaptığı açıklamadan anlaşılıyor ki gerçek; açılan üyeliğin yarışmacılarla alakalı olmadığı yönünde..

Yani mevzu oky degil..

Editorlerin de hal ve davranislarindan dolayi rahatsiz olan , sikayet eden uyeler olabilir.

Bizim sizlerden farkimiz yok diyen okydir bu felsefi bana benimsetende odur.

Eger boylese editor olsa dahi sikayet gelirse , garipsemeyecek.

Tarafaizlik objektiflik budur.

Benim davranisimdan rahatsizlik duyuyorsan beni de kibleyeceksin. Gereken yapilir.

Ustune basa basa soyluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…