En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

doğumgünümde banım açıldı. bi bilsen marga pastamı kendimm aldım mumlarını kendim yaktım.
Doğum günün kutlu olsun anam anamm garip başım vay vay, lililililiiii, acınaklı dokunaklı olsun istedim, zalim bir müdürün banıyla banlanıp mumları tek başına üfledin

Nice sağlıklı senelere

Doğum günün kutlu olsun anam anamm garip başım vay vay, lililililiiii, acınaklı dokunaklı olsun istedim, zalim bir müdürün banıyla banlanıp mumları tek başına üfledin

Nice sağlıklı senelere

teşekkür ederim. tek başıma üflemedim de bizimkilerin yaktığını beğenmeyip tekrar üfledim. tek mum, maytap yok ne o öyle. ailemde organizasyon sıfır. tek mumla resmen bir yaşına daha girdin diyorlar.

Hahahah

Dogum gunun kutlu olsun tatlim benimmmmm

teşekkür ederim canımm.

darısı başınıza. şaka şaka, yaş almayalım.

Aaa ne kadar ayıpmaytapsız doğum günü pastası mı olur
Darısı Başımıza mı, 43 oldum zaten mahkeme kararıyla doğum günümü 29 Şubat yapmak istiyorum, artık bu yaşa bir dur demek lazım

Aaa ne kadar ayıpmaytapsız doğum günü pastası mı olur
Darısı Başımıza mı, 43 oldum zaten mahkeme kararıyla doğum günümü 29 Şubat yapmak istiyorum, artık bu yaşa bir dur demek lazım

sizin boyunuzca çocuğunuz var, ben sizin yaşınızda ona bile sahip olamayacağım. hem ruhunuz da genç.
ben 90'lıyım ama artık yaşımı inkar etme eşiğine geldim. kendimi hala 20 sanıyorum. çok saçma bulurdum yaş kabullenememe durumunu ama zaman çok hızlı akıyormuş.

Bende 20'lik gibiyim ruhen yaniboşverinn, nüfus kağıdına göre değil ruhumuza göre yaşayalım
1990 ay nerdeyse az daha erken evlensem anneniz olurdum buna rağmen hala çıtırımsende çıpçıtırsın bu yaşlar yaş değil, en güzel çağlar
Tadını Çıkarın hayatın

Size anne diyebilir miyim :) citir cimbizlim :)

Bende E="jooker, post: 41567162, member: 349521"]sizin boyunuzca çocuğunuz var, ben sizin yaşınızda ona bile sahip olamayacağım. hem ruhunuz da genç.
ben 90'lıyım ama artık yaşımı inkar etme eşiğine geldim. kendimi hala 20 sanıyorum. çok saçma bulurdum yaş kabullenememe durumunu ama zaman çok hızlı akıyormuş. [/QUOTE]
Bnde sendennbi yasnkucugum brnde o saklama yasinanfeldigimi hissediyorum ayy yaslanmayalim yaa yaslanirsakta ajda pekkan gibi iste belki

Dogum gunun kutlu olsun cnm

Bnde sendennbi yasnkucugum brnde o saklama yasinanfeldigimi hissediyorum ayy yaslanmayalim yaa yaslanirsakta ajda pekkan gibi iste belki

teşekkür ederim canım. :) benim genetiğim pek sağlam değil, yaşlılarımız hep kilolu çökük. bi nebahat çehre yok. çabuk çökerim ben. öff öf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…