- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Iyi olur inş canım.makroyu çarcabuk nasıl bıtırıverdın canım masallah kız .. ıyı dıyelım ıyı olsun ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi olur inş canım.makroyu çarcabuk nasıl bıtırıverdın canım masallah kız .. ıyı dıyelım ıyı olsun ınsallah
yol balım sen
Hic aramam canin olsada olur olur..bi bardagi zor icerimm hattaÇok düşkünlüğüm yok ama severiiimm
Bi ay kadar surede mikroyu nasil yaptiginda kafam jokernheheIyi olur inş canım.
Mikroyu daha önce çalışmıştım makroyu bu ay çalıştım canım.Bi ay kadar surede mikroyu nasil yaptiginda kafam jokernhehe
O da basari valla bravo tatlim hukuk nasil peki canimMikroyu daha önce çalışmıştım makroyu bu ay çalıştım canım.
Kia yamam kolay gelsin cnmEvi bastan asagiya temizledim yoruldum arkideeeesş
Tek tek yorumlasaydin keske5 numarayı beğendim
4 numara elbise güzel ama o vücuda gitmemiş
Tek tek yorumlasaydin keske
Iyi değil. Icra iflas ve idare çok kötü. Off boşverelim moralim bozuluyor.O da basari valla bravo tatlim hukuk nasil peki canim
Haklisin tatlim .. hayirlisiIyi değil. Icra iflas ve idare çok kötü. Off boşverelim moralim bozuluyor.
1 kez daha üyelik alırsan seni deşifre ederim... yaparım biliyorsun ....
ben dün mesajı okuduğum an anladım 2ci üyelik olduğunu.. belliydi.Ne anlıyorlar bu kadar üyelik alarak,1 tane neye yetmiyor acaba.
ben dün mesajı okuduğum an anladım 2ci üyelik olduğunu.. belliydi.
amaç şu..Ne amaçla bunu yapıyorlar anlamadım gitti..
Bende 2.üyelik alsam mesela anında yakalanırım,buna cesaret bile edemem.
amaç şu..
arasında sorun olan bir üyeyi bu şekilde rahatsız etmek.. o yakalanmayı göze alıyorlar yada o kadar derin düşünemiyorlar
yarışmacılardan birimiymişAkıl denen birşey var,sahte üyelik almaklada sonunun ne olacağı mutlaka biliyordur herhalde.
Yada aşırı bir hırs yapıp gözünü karartıyor.