- 20 Mart 2008
- 140.483
- 210.324
- 60
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
doğumgünümde banım açıldı.bi bilsen marga pastamı kendimm aldım mumlarını kendim yaktım.
sizin boyunuzca çocuğunuz var, ben sizin yaşınızda ona bile sahip olamayacağım.hem ruhunuz da genç.
ben 90'lıyım ama artık yaşımı inkar etme eşiğine geldim. kendimi hala 20 sanıyorum. çok saçma bulurdum yaş kabullenememe durumunu ama zaman çok hızlı akıyormuş.
Bende 20'lik gibiyim ruhen yaniboşverinn, nüfus kağıdına göre değil ruhumuza göre yaşayalım
1990ay nerdeyse az daha erken evlensem anneniz olurdum buna rağmen hala çıtırım sende çıpçıtırsın bu yaşlar yaş değil, en güzel çağlar
Tadını Çıkarın hayatın
Nice mutlu yıllaraa.. sağlıkla ve huzurlaa..doğumgünümde banım açıldı.bi bilsen marga pastamı kendimm aldım mumlarını kendim yaktım.
Gunaydin hanim ablamGünaydınlar hanımlar
Taş gibisiniz taş :)Değilmi müdürüm yaşımız geçti ama bu gençleri cebimizden çıkarırız yani,
Masallahin var senin ablam yaaaaaaa bence hic yasini gostermiyorsunBende 20'lik gibiyim ruhen yaniboşverinn, nüfus kağıdına göre değil ruhumuza göre yaşayalım
1990ay nerdeyse az daha erken evlensem anneniz olurdum buna rağmen hala çıtırım sende çıpçıtırsın bu yaşlar yaş değil, en güzel çağlar
Tadını Çıkarın hayatın
Citir gibisin hala cokerim diyoooteşekkür ederim canım. :) benim genetiğim pek sağlam değil, yaşlılarımız hep kilolu çökük. bi nebahat çehre yok.çabuk çökerim ben. öff öf
Gunaydin hanim ablambir daha gece gece asitli seyler icip uyumayacagim yaaaaaaa
Taş gibisiniz taş :)
Aradigin sordugun mu mesgul hanim hihInsan bi haber verir
Hemde cok ictim nasil agriyor midemGünaydın margacan,çok mu içtin yoksa dokundu demekki..
Tabiki öyleyiz
Hemde cok ictim nasil agriyor midemsen nasilsin ablammm
işteyim acaip uykum var 12 de ara çıkacağım yukarıya uyuyacağım keleşimm. heeçç yok bi ayakk bakıyom ne var ne yokk..Fazla içmişsin ağrır tabi,niyetli değilsen soda iç biraz..
Ne ayak
işteyim acaip uykum var 12 de ara çıkacağım yukarıya uyuyacağım keleşimm. heeçç yok bi ayakk bakıyom ne var ne yokk..
geç yattım canımm mesajı gördüm arayacam ben onu şimdii..hele bir uykum açılsınnGeç mi yattın yoksa gece,nasıl ayakkabı arıyon peki.
Vatandaşın mesajını görmüşsün,adam neler yazmış öyle tel nosu vermiş bide..
geç yattım canımm mesajı gördüm arayacam ben onu şimdii..hele bir uykum açılsınn
eee keleşimm her yerden biter bunlar düşünmüştür kendince burası kadınlar kulübü kadın dolu ya.burası ..teee beyinsiz iştee..Manyakmıdır nedir yahu,
Niye dislerini cikararak guldun bakayim yoksa bana mi guluyorsun sen
Sancidan uyuyamadim ki :/ yok degilim ablam ama bir sey ne yiyesim var ne icesim su agrim gecsin yeter kac gundur varFazla içmişsin ağrır tabi,niyetli değilsen soda iç biraz..
Ne ayak