En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

doğumgünümde banım açıldı. :KK70: :confused: bi bilsen marga pastamı kendimm aldım mumlarını kendim yaktım. :rolleyes:

Doğum günün kutlu olsun,nice mutlu sağlıklı yıllarına inşallah :KK68:

sizin boyunuzca çocuğunuz var, ben sizin yaşınızda ona bile sahip olamayacağım. :KK70: hem ruhunuz da genç. :nazar:
ben 90'lıyım ama artık yaşımı inkar etme eşiğine geldim. kendimi hala 20 sanıyorum. çok saçma bulurdum yaş kabullenememe durumunu ama zaman çok hızlı akıyormuş. :mad:

Daha dur neyin inkarını yapacaksın en güzel yaşlarındasın,keşke o yıllara dönebilsek bizlerde :21::21:

Bende 20'lik gibiyim ruhen yani:KK70:boşverinn, nüfus kağıdına göre değil ruhumuza göre yaşayalım:KK70:
1990:KK57: ay nerdeyse az daha erken evlensem anneniz olurdum:KK14: buna rağmen hala çıtırım:KK70:sende çıpçıtırsın:KK39: bu yaşlar yaş değil, en güzel çağlar:rolleyes:
Tadını Çıkarın hayatın:KK68:

Değilmi müdürüm yaşımız geçti ama bu gençleri cebimizden çıkarırız yani,:KK53::KK53:

Bende 20'lik gibiyim ruhen yani:KK70:boşverinn, nüfus kağıdına göre değil ruhumuza göre yaşayalım:KK70:
1990:KK57: ay nerdeyse az daha erken evlensem anneniz olurdum:KK14: buna rağmen hala çıtırım:KK70:sende çıpçıtırsın:KK39: bu yaşlar yaş değil, en güzel çağlar:rolleyes:
Tadını Çıkarın hayatın:KK68:
Masallahin var senin ablam yaaaaaaa bence hic yasini gostermiyorsun

X