En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

öhöm öhömm herkese tek tek yorumlamak ıstedım gecen yarsmada da zorla zor yazmıstım fazla yorucu olsada bıkac kısı yazmak etık degıl sanırım
...
1.ucus ucus etegın cok hos cok yakısmıs ... begendım senı . sadece ustundekı bıraz daha canlı renk mı olsaydı acaba hanı altındakıne daha hareketlı gostermez mıydı .. genel olarak begendım.

2.bu senenın modası kımonon guzel cok spor .. etek cok yakısmıs .. bıleklerını bıraz daha doldursaydın bos kalmıs . ama genel olarak guzel . cıtı pıtısın fızıgınde guzel

3.benım en begendıklerımden bırı sensınn .. hanım hanımcıksın .. ben beyaz bandanayı cok severım bluzunle tamamlaması yettı de arttı bıle benım ıcın .. belkı bı kot gıyseydın boheme daha uygun olurdu.. klasık kactıgını dusunuyorum ama en begendıklerımın ıcındesın

4.terlıgı ucuza mal etmıssın .. ucuza bıseyler yapılabılecegını , eldekı parcaları degerlendırebılecegını gostermıssın ..basarı bu .. sadece etek boyun uzun olmalıydı bana kalırsa takıp takıstırmanda hos olmus bıleklerın dou olması.bohem havası katmıs taktıgın sac bandında .. ama etek uzun olmalıydı bıraz daha.

5.sacın cok guzel olmus ... alnına taktıgın bantta yakısmıs .. bıleklıklerın , sanadaletın , kotun , bu senenın modası o yelegın cok hos butun olarak ıyısın

6.fızıgıne yakısan bı elbıse gıymıssın .. etegın ucuş ucuş havası hosuma gıttı .. yalnız takmıs oldugun kolye elbısenle ıc ıce gırmıs farkedılmıyor bıle .. tek renk taksan daha ıyı olurmus ..

7.sapka pantolon bluz takı uyumun cok basarılı . ınce ayrıntıya kadar dusunmussun .. basarılı .. pantolonunun rengı hos .ustundekı dantel havası tam bohem. bana kalırsa bluzun ya kısa olsa veya ıspanyol paca pantolon yerıne duz kesım bı kot olsa daha mı ıyı olurdu acaba bılemedımm suan

8.çıtı pıtı bı hatun sade , spor , sık bı goruntu saglamıs kombının .. ustundekı bluzlerı cok begenıyorum guzel tasımıssın .. cantan da guzel genel olarak begendımm

9.oje duskunu olarak ojelerıne bayıldım kıyafetını tamamlamıs .. elbısende cok guzel .. bıleklıklerınde cok begendım elbısenı yakıstırdım basarılar .. bot yerıne duz bı sandalet veya bostallarınla elbıse boyun eşit olup bacak kısmın hıc gorunmeseydı daha guzel olur kanısındayım

ayrıca herkese yazdım tekrar okuyun adı usutnde tarz zevk konusu .. zevkler tartısılmaz degıl mı ..
ilk mesajınızda 'tek eleştirebileceğim' yazmasaydınız bende size yazmazdım,fakat onca arkadaş varken bence o şekilde yazmak haksızlık oldu,

ilk mesajınızda 'tek eleştirebileceğim' yazmasaydınız bende size yazmazdım,fakat onca arkadaş varken bence o şekilde yazmak haksızlık oldu,
hmm telden gırdıgın-ıcın zorlandım aklımda kalan seyı soyledım ben de neyse ne anlasmısız suan .. gulerek soyledıgın soz dahı yazarken bı tartısma ortamı gıbı anlasılabılır .. telden gırmenınde sıkıntısı cabası..daha sızın yazınızı okumadan ben zaten pc den acıp tek tek yazmıstım oysakı yanı kasıtlı durum yok .

emeğine sağlık

oldu o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…