- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 46
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bende tutturamam diye katılmadımbohemi zor çıkardık rtroda kalpten hücceten gideriz artık dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende tutturamam diye katılmadımbohemi zor çıkardık rtroda kalpten hücceten gideriz artık dimi
Retro olmaz canim. Simdilik dusunmuyorum ben. Belki daha sonra..bu bohemse bi sonraki de retro mu olsa
benım var altın gunune gıtmeSenin var mi canim yeni konsept icin fikrin
benım var altın gunune gıtme
Yalniz ayin tam ortalarinda ramazan bayrami var bayramliklarimizla ni bir konsept yapsak neeebenım var altın gunune gıtme
hevet yeaa bızde yapalımm altın gunune gıdelım margaya yarım altın goturelımahahaha bana herşey yakışırda bile yaptılar kız o konsepti biz yapmazsak namımıza yakışmaz nede olsa kadınlar klübü asdsdffg heheheh
kazen abının elını opelım paracıklarr paracıkllaaar toplansın hep paracıklarrYalniz ayin tam ortalarinda ramazan bayrami var bayramliklarimizla ni bir konsept yapsak neee
ya da düğüne gitme falan. malum düğün sezonu kaldığı yerden ta gaz devam ediyorYalniz ayin tam ortalarinda ramazan bayrami var bayramliklarimizla ni bir konsept yapsak neee
sana geveze sırın dıyesım geliyy aklıma o gelıyoya da düğüne gitme falan. malum düğün sezonu kaldığı yerden ta gaz devam ediyor
bence düğüne gitmede çok iddalı belki herkesin o tarz kıyafeti yoktur ama tabii yinede oylamaya sunulabilirya da düğüne gitme falan. malum düğün sezonu kaldığı yerden ta gaz devam ediyor
bu dogru bıde yakın akraba dısında ben ozellıkle sıkır sıkır gıyınmeyı sevmıyorum klasık duz bı elbıse yeterlı ..bence düğüne gitmede çok iddalı belki herkesin o tarz kıyafeti yoktur ama tabii yinede oylamaya sunulabilir
Sirf yemeklerimi yemek icin geleceksin altin gunume demiihevet yeaa bızde yapalımm altın gunune gıdelım margaya yarım altın goturelım
Ramazanda dugun oluyor mu yaya da düğüne gitme falan. malum düğün sezonu kaldığı yerden ta gaz devam ediyor
Ya ben suan bi sort bi atletleyim gobek deligimde ki pamuklari cikariyorum yaaaaa naberbu dogru bıde yakın akraba dısında ben ozellıkle sıkır sıkır gıyınmeyı sevmıyorum klasık duz bı elbıse yeterlı ..
kız ramazanda su oruclarda arkadas soz nısan yapacak dugunde bayramda sanırımRamazanda dugun oluyor mu ya
hitap edilmesi sor bi nick dimi eski nick ladygardiydi o daha akılda kalıcı bunla kısaca dayamıcam desen de olmaz şimdi ayhh bilemedim kisana geveze sırın dıyesım geliyy aklıma o gelıyo