- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.621
ayyyy görmedim ben onu ne zamandır büyümüştür o tarz olmuştur şimdiii sevgilişiii var mııııOkul yok iki gün , teog mağduruyuz
Ama ödev çok , şuan yapıyor hatta . Onat ona tatil anlat modunda
Yakışıklı oğlumu gel de ye , uzaktan olmaz
ve sistemde hala dağıtımda görünüyor e yuh yani :)vay anasınııı
3 sene önce tanışmıştık kendisiyle çok yakışıklı yaaavOğluşun kaç yaşındaküçük diye tahmin ediyorum
ayyyy görmedim ben onu ne zamandır büyümüştür o tarz olmuştur şimdiii sevgilişiii var mıııı
afeeeerin onaaa onun gözü benden başkasını görmüyooo biliyom benYok anaokulunda vardı , artık derslere verdi kendini
Oğluşun kaç yaşındaküçük diye tahmin ediyorum
benden başkasını gelinin olarak kabul edersen kendimi şekerpare yemeye veririm6 yaşında
3 sene önce tanışmıştık kendisiyle çok yakışıklı yaaav
6 yaşında
benden başkasını gelinin olarak kabul edersen kendimi şekerpare yemeye veririm
Mutlaka öyledir
Allah bağışlasın ne sevimlidir şimdi varya
Zevkleriniz uyuşmuyor ama , sen şekerparecisin , bizimkinin son favorisi trileçe tatlısı
Amin , hepimizin evladını .
Hep güzel günlerini görelim inşallah
Tembel takiliyorun bu ara hazir biskuvi koydum onune. Birde kahve oohh zahmetsiz. Gel sanada yaparim lafimi olur cok kolay paketi aciyorsun tabaga diziyorsunsaksıya bol su dökerim gösteririm ona senden kötü kötü cesaretler neymişşşş sorarım ben onaaa
ne mamalar hazırladın arkadaşınaabize yok mu saksı değilim ben bende isterim
Onunda yarismadan cekilesi var benden guc buluyor. Haberin yok senin
arkidisim gelcek birazdan gece cigiricam sana
Ablam sen pamuktanda otesinde kelesin fena
saksıya bol su dökerim gösteririm ona senden kötü kötü cesaretler neymişşşş sorarım ben onaaa
ne mamalar hazırladın arkadaşınaabize yok mu saksı değilim ben bende isterim
niye sen demiyon bana birkac saatte küsüştük musaksıyı güneş gören yerlere koyun hava alsın
asıl saksı değilim ben benim bi dakka
margam ben yarışma için hazırım mismoya öyle söyle hıhhh
barışmak istiyo musunN
niye sen demiyon bana birkac saatte küsüştük mu
Uleeyynn yeni gelin gibi nazlanma banabarışmak istiyo musun
öfff ilgisiz kocalar gibisin çekilUleeyynn yeni gelin gibi nazlanma bana
bende görümceniz olurummmmmöfff ilgisiz kocalar gibisin çekil
Uleeyynn yeni gelin gibi nazlanma bana
mismooooooo kız resim atmak için seni bekliyorrr misbonummm bon bonummmmmm canım saksımdaki çiçeğimmmm hayat bulacak sen yarışmaya katılırsın eğer.saksıyı güneş gören yerlere koyun hava alsın
asıl saksı değilim ben benim bi dakka
margam ben yarışma için hazırım mismoya öyle söyle hıhhh
ayyy bana onlar yeterde artar bileTembel takiliyorun bu ara hazir biskuvi koydum onune. Birde kahve oohh zahmetsiz. Gel sanada yaparim lafimi olur cok kolay paketi aciyorsun tabaga diziyorsun